90 %
(1 hodnocení)
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky
90 %
(1 hodnocení)
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky

Popis

Martelli pasta Maccheroni di Toscana 0,5 kg

Pasta je vyráběna pomalým mísením nejlepší semolinové mouky se studenou vodou proto, aby zenechali a neohrozili její nejcenější prvky: lepek a sacharidy. Těsto se poté jemně vytlačuje z kruhové bronzové formy, která vytváří porézní a drsnou pastu, která je ideální pro vstřebávání omáček a sloučení při krémování. Posléze jsou sušeny při tradiční nízké teplotě pod 36°C po dobu okolo 50 hodin. Záleží také na venkovní teplotě. Po tomto krásném a tradičním procesu je pasta balena do žlutého balení, které je ručně zpracováno.
Složení: semolinová mouka (tvrdozrnná pšenice durum), voda.Země původu: Itálie
Zobrazit více
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky