Popis

Monin Coffee box 5 x 50 ml

Monin Coffee box MINI 5 x 50 ML
Dárkový box složený z mini verzí nejoblíbenějších sirupů MONIN pro dochucení (nejen) Vaší kávy.
 

Amaretto sirup Amaretto je italský výraz pro „jemně hořký", popisující jemnou chuť propůjčenou „mandorlou amara" – hořkou mandlí.

Perník představuje ideálně vyváženou kombinaci zázvoru a skořice a jeho použití zdaleka nekončí spolu se zimou, můžete si jej vychutnat celý rok třeba v mléčných šejcích nebo ledových kávách.

Lískový oříšek pražený rozšíří nabídku Vašich nápojových možností! Jen si představte tu mléčnou pěnu na báječném italském espresu s náznakem dokonalé příchuti lískového oříšku.

Vanilka je skvělým doplňkem ořechových příchutí káv latte. Rovněž se výborně hodí při přípravě čajů ochucených různými bobulovitými plody.

Karamel oceníte při přípravě ochucených kávových nápojů, cocktailů, zákusků a dalších kulinářských výrobků.

Velikost 5 x 50 ml

 Monin Coffee box 4 x 0,25 l

Dárek, kterým potěšíte každého kávového mlsouna - dárkové balení sirupů pro přípravu ochucených káv.

Kombinace základních příchutí používaných k přípravě ochucených variant kávy v atraktivním dárkovém balení, doplněném o přehledné receptury. Čokoláda, vanilka, karamel, lískový oříšek v lahvích o objemu 0,25l. To by v tom byl čert, abyste se netrefili do vkusu a chutě Vašich hostů!

OBSAH: 4x0,25 L

Monin Čokoláda 

Historie čokolády je dlouhá minimálně čtyři tisíce let. Původní obyvatelé Střední Ameriky používali kakaové boby k přípravě horkého, pěnivého, hořkého nápoje zvaného čokoláda. Tento lektvar byl pro Indiány posvátný a byl symbolem plodnosti a moudrosti. Poté co čokoládu představil Kryštof Kolumbus v Evropě, stala se okamžitě bestsellerem.V následujících staletích došlo k převratnému objevu – kakao lze smixovat s mlékem a kakaovým máslem. A v roce 1876 tak vznikla „čokoláda“ jak ji známe dnes. Monin Chocolate můžete použít jako hlavní chuť vašeho drinku nebo jej použít v kombinaci s dalšími příchutěmi. Barva: čirá hnědá se zlatými odlesky Chuť: vůně kakaových bobů, chuť kakaového likéru. Tipy: Monin Chocolate sirup má silnou kakaovou chuť. Snadno dodá vaší kávě čokoládovou příchuť. Zkuste kombinací s Dark Chocolate Sauce vytvořit výjimečnou kávu nebo mocha drink. Použití: kávy, dezertní drinky, milkshaky, ochucená mléka, mocha.

 

Monin Vanilka 

Při výrobě nejlepšího vanilkového sirupu na světě musíte začít u nejlepší vanilkové esence na světě. MONIN Již přes 90 let používá vanilkový extrakt té nejvyšší jakosti přímo z Madagaskaru. Právě tento čistý výtažek je oním zdrojem vynikající chuti našeho sirupu, která hraje tak zásadní roli ve vašich receptech. Vyzkoušejte, jak dokáže MONIN Vanilkový sirup pozvednout doslova jakýkoli drink! Barva: jemná jantarová Chuť: Aroma vanilkového lusku podtržené kombinací exotických vůní. Chuť vanilkového prášku a lehká vůně brandy. Tipy: MONIN Vanilla sirup je skvělým doplňkem ořechových příchutí káv latte. Rovněž se výborně hodí při přípravě čajů ochucených různými bobulovitými plody. Ideální jako digestiv po dobré večeři v jednoduché kombinaci na ledu s tmavým rumem nebo s brandy. Použití: kávy, dezertní nápoje, mléčné a jiné alkoholické i nealkoholické cocktaily

 

Monin Lískový oříšek 

Ačkoli se lískové ořechy těší široké oblibě již od dávných dob, jejich bohaté aroma a chuť jsou velmi populární zejména v současné době a to také díky vysoké oblibě ochucených káv. Sklizeň lískových ořechů se tradičně provádí dvěma způsoby – buď se počká, až ořechy spadnou z lísky samy, nebo se lískou zatřese. Vy ovšem Lahví MONIN Ořechový sirup nemusíte nijak třást, abyste získali tu nejčerstvější lísko-oříškovou příchuť pro zvýraznění svých míchaných nápojů!

CHUŤ: čerstvá příchuť lískových ořechů s lehkým dozvukem mandle a vanilky.

TIPY: Sirup MONIN Lískový ořech je ideální v kombinacích s mléčnými přísadami, které dají vyniknout jeho vůni. Rádi přidáváme sirup Lískový ořech do espressa s malým kopečkem šlehačky.

POUŽITÍ: kávy, mléčné cocktaily, desertní, kakaové a mléčné nápoje.

 

Monin Karamel 

Karamel je jednoduše karamelizovaný cukr tradičně získávaný tavením cukru v nádobě s vodou. Právě zahřívání a tání krystalů cukru dává karamelu jeho charakteristickou barvu a výraznou chuť. Chuť karamelu je oblíbena jako chuť základní i jako harmonický doplněk dalších příchutí. MONIN Karamel sirup nabízí velkou flexibilitu použití. Karamelovou příchuť oceníme při přípravě ochucených kávových nápojů, cocktailů, zákusků a dalších kulinářských výrobků.

Chuť: Výrazná, temná vůně a charakteristická chuť s nádechem jakoby připálení; chuť bonbónů, dozvuk karamelizovaného cukru.

Tipy: Karamelový sirup MONIN se zejména v kávových nápojích výborně doplňuje s ovocnými příchutěmi jako jsou třeba MONIN Jablko nebo Hruška. Jednou z nejoblíbenějších kombinací je jeho mix s MONIN Lemon Pie sirupem v perfektně vyváženém mléčném cocktailu.

Použití: Kávy, mléčné cocktaily, míchané dezertní nápoje.

 

 

Monin Makadamový oříšek 

Makadamské ořechy jsou mnohými odborníky považovány za vůbec nejlepší ořechy světa.

 A právem – jejich lahodná, máslová chuť a křehká konzistence z nich činí skutečnou delikatesu. Možnosti použití Monin Macadamia jsou v podstatě neomezené a ohraničené pouze obzory vaší fantazie. Užijte si nenapodobitelnou chuť nenapodobitelného ořechu díky Monin Macadamia. Barva: jantarová Chuť: dlouhotrvající vůně a chuť praženého ořechu, dozvuk francouzských pralinek

 Tipy:  Zkuste ořechovo čokoládové latté a budete velmi příjemně překvapeni!

Použití: kávy, mléčné šejky, dezertní drinky, kakaa, ochucená mléka

 

 

Monin Kokos 

V sanskrtu je kokos označován výrazem "kalpa vriksha", který znamená "strom, jenž naplňuje veškeré životní potřeby".

Kokosovým ořechem rozumíme plod palmy kokosové, vysokého stromu běžně rozšířeného v tropických zemích. Kokosový ořech a mléko, bohaté na nutriční látky, nalézají široké uplatnění v přípravě nápojů i pokrmů, kde jejich sladká a přitom proměnlivá chuť výborně funguje v kombinaci s různými nasládlými, nahořklými i slanými příchutěmi.

 Použití: Ideální do horkých i studených čokolád, ochucených mléčných cocktailů, dezertních nápojů, punčů , cocktailů a kávy.

 

Monin Levandule

Monin Lavender v sobě spojuje krásnou barvu a výrazné aroma, které vás přenesou do letní, rozkvetlé, vonící Provence.

Při pohledu na Monin Lavender se mnohým vybaví světle fialová, opojně vonící levandulová pole ve francouzské Provence. Lidé si s levanduli často asociují použití v parfémech a aromatherapii. A mají pravdu – levandule má v těchto oborech své místo již po tisíciletí, minimálně od dob starověkého Říma. Krásná květina, která má neoddiskutovatelné dekorativní kouzlo, se však postupem času stala důležitou součástí atraktivních receptů od předkrmů až po dezerty. Monin Lavender v sobě spojuje krásnou barvu a výrazné aroma, které vás přenesou do letní, rozkvetlé, vonící Provence.

 

Monin Perníkový 

Veškerá užití termínu gingerbread (g. cookies, g.house, g.man) používaná v Severní Americe jsou spojena s pocitem tepla a útulnosti v období zimních prázdnin. Pro navození pocitu útulného tepla kolem krbu už ale nemusíte čekat na zimu a jezdit do horské chaty, prostě použijte Monin Gingerbread sirup! Představuje ideálně vyváženou kombinaci zázvoru a skořice a jeho použití zdaleka nekončí spolu se zimou, můžete si jej vychutnat celý rok třeba v mléčných šejcích nebo ledových kávách.

Barva: zářivě zlatá s jantarovými odlesky

Chuť: kořeněná vůně se známkou skořice, chuť gingerbread sušenek

Tipy: silná chuť Monin Gingerbread sirupu může ve vašem nápoji snadno převládnout, takže nezapomeňte, že méně je někdy více. Zkuste kombinovat například s kakaem!

Použití: kávy, ochucená mléka, dezertní nápoje, cocktaily, kakaa.

 

Monin Čokoláda bílá 

Na rozdíl od čokolády mléčné nebo hořké bohatá máslová chuť čokolády bílé nepochází z kakaových bobů, nýbrž z kakaového másla.. Tato sladká delikátní chuť bílé čokolády dokonale doplňuje a zdůrazňuje další příchutě. Ideální k výrobě mocha káv, či zdůraznění chuti horkých, vlažných nebo ledových latté, cappuccina, espressa, ochucených mléčných koktejlů, čokolád... MONIN White Chocolate potěší každého!

Barva :

Velmi čirá zlatá barva

Chuťové vlastnosti :

Máslová vůně s tóny vanilky, smetanová, kakaová příchuť.

Doporučení :

S MONIN White Chocolate popusťe uzdu své fantazii. Od kávových nápojů až po dezertní drinky. Máme rádi mix s MONIN Hazelnut (lískový oříšek) sirupem v lateccinu.

Použití : Kávy Koktejly Dezertní drinky Mléčné koktejly

 

Monin Mandlový 

Mandle je plodem mandlovníku proslulého svými růžovými a bílými květy omamné vůně. Chuť mandlí je jemná a jen lehce nasládlá. Mandle se běžně používají při přípravě cukrářských výrobků a marcipánu, tradičním pamlsku evropské a středozemní kuchyně.

BARVA: kalně bílá.

CHUŤ: Čistá, typicky nahořká po mandlové pecce.

TIPY: Je celá řada způsobů jak použít MONIN Mandlový sirup. Asi nejznámějším receptem bude Mai Tai, ale vyzkoušejte smíchat MONIN Mandlový a MONIN Glasco Lemon sirup s perlivou vodou výsledkem budete určitě překvapeni!!!

POUŽITÍ: Kávy, cocktaily, nealka s MONIN Glasco Lemon sirupem.

 

Monin Sušenka s čokoládou 

Zatímco vznik chocolate cookie, kdy pár kousků čokolády spadlo do hotového těsta na sušenky bez šance na rozpuštění, byl čirou náhodou, pak jejich celosvětová obliba již dílem náhody není.

Tato lahodná pochoutka vyrobená poprvé v roce 1930 ve Spojených Státech si brzy získala mezi majiteli kaváren a coffee shopů pověst skvělého doplňkového sortimentu a tvůrce atraktivních zisků. I proto je dnes naleznete takřka všude. Monin Chocolate Cookie Sirup udělá z vašich drinků gurmetský zážitek. Je to příchuť, která umožní vytvořit svěží dezertní drinky a povýšit vaše nápojové menu mezi delikatesy.

Barva: hnědá s karamelovým leskem

Chuť: máslová sušenka s tmavou čokoládou

Tipy: kombinujte s mléčnými výrobky. S mlékem pro milkshaky nebo smetanou na dezertní drinky. Monin Brown Chocolate nebo Monin Cacao liquer ještě zesílí jeho čokoládovou chuť.

Použití: ochucené kávy, dezertní drinky

 

Monin Skořicov 

Skořice, získávaná z kůry věčně zelených stromů na Srí Lance, je jedním z nejdéle používaných koření. Pro prastaré národy byla natolik ceněným artiklem , že byla dokonce vítaným a hodnotným darem cizím panovníkům a potentátům. V běhu staletí její obliba dále rostla. Pro svou typicky plnou, hřejivě sladkou vůni se skořice stala brzy jedním z nejpoužívanějších koření a je nedílnou součástí mnoha světových kuchyní. Používá se především v koláčích, sušenkách a dezertech. Skvěle funguje spolu s příchutí jablka. Použijte Monin Cinnamon a dodáte svým teplým drinkům nezaměnitelnou vůni.

Barva: zářivě jantarová

Chuť: vůně skořicového oleje; kořeněná chuť mleté skořice se stopami pepře

Tipy: mixér, čerstvé jablko, Monin Cinnamon sirup a máte úžasné smoothie!

Použití: čaje, kávy, cocktaily, ochucená mléka, smoothies.

 

Monin Fialkový 

Jen málo zážitků je tak příjemných, jako nechat se svádět omamnou vůní fialek na jaře. Vyzkoušejte MONIN Violet a potěšte se chutí jarního, květinového aroma ve Vašich nápojích!

 Původ: Jen málo zážitků je tak příjemných, jako nechat se svádět omamnou vůní fialek na jaře. Existují fialky fialové, modré a bílé, které všechny oplývají charakteristickou vůní, jíž kdysi Shakespeare popsal takto : „na jaře nestálou, rannou, sladkou, pomíjivou, co svou vůní vyplní jen chvíli, nic víc.“ Některá „fialková“ moudra dokonce tvrdí : „noste věnec z fialek, aby se Vám netočila hlava,“ či „sněte o fialkách a budete snít navždy!“ Vyzkoušejte MONIN Violet a potěšte se chutí jarního, květinového aroma ve Vašich nápojích!

Barva: Jasná, sytě fialová barva

Chuťové vlastnosti: Aroma pravé kvetoucí fialky, mírně nakyslá květinová chuť, připomínající cukrovinky z fialek

 

Monin Růže 

Celou lidskou historií nás růže dojímala svou krásou, sytila naše smysly svou vůní, inspirovala literaturu i umění, vyjadřovala naše city a podněcovala naši představivost.

Původ :

Mystická, elegantní růže, byla pojmenována „Královnou květin“. Celou lidskou historií nás dojímala svou krásou, sytila naše smysly svou vůní, inspirovala literaturu i umění, vyjadřovala naše city a podněcovala naši představivost. Kromě bohaté symboliky je růžový květ ceněn jako vzácná ingredience při výrobě parfémů i v současném novátorském kulinářském prostředí. MONIN Rose se může pochlubit všemi vůněmi a elegantními nuancemi růžového květu, kterými zvýrazní Vaše koktejly a dezerty.

Barva: Jasně růžová barva

Chuťové vlastnosti : Intenzivní vůně růžových okvětních lístků, květinové aroma růže

 

Monin Slaný Karamel

Karamel a slaný? La-ho-da.....ne, to je málo - LA-HO-DA!

Příchuť,bez které se už žádný profesionální bar či kavárna neobejdou - slaný karamel totiž dodá drinku neodolatelnou kombinaci slané, sladké a jemně kouřové chuti.

Tato neobvyklá chuť má svůj původ v Bretani, francouzském regionu proslulém svým slaným máslem. Zhruba kolem roku 1970 se tam jako cukrovinka objevil na trhu také slaný karamel a nový trend byl rázem na světě. Dnes je slaný karamel vyhledávanou součástí pudinků, zmrzlin, sušenek a koláčů, kterým dodá jedinečnou kombinaci požitku ze sladkého, s jemným, ale přesto zřetelným slaným dotekem.

Tuto lahodnou kombinaci můžete díky sirupu Monin propůjčit svým kávám a čokoládám, stejně jako cocktailům a dezertním drinkům. Rozhodně nebudete vy ani vaši hosté litovat! Vaše drinky s příchutí slaného karamelu pro ně budou důvodem, proč se k vám brzy vrátí.

Barva: Zářivě jantarová s měděnými odlesky

Chuťové vlastnosti : intenzívní vůně karamelu s jemnou stopou po karamelových bonbónech. Jemně solená chuť umocňuje karamelovou příchuť a prodlužuje její trvání v ústech.

 

Monin Amaretto

Amaretto je italský výraz pro „jemně hořký", popisující jemnou chuť propůjčenou „mandorlou amara" – hořkou mandlí. „Amaretto" zdomácnělo jako název pro likér, který může (ale nemusí) obsahovat mandle. Likér je totiž v základu vyroben z broskví a obsahuje další koření a příchutě. Monin Amaretto je skvělou alternativou k chuťově podobnému likéru a má neobvyklou šíři použití.

Barva: barva přírodního lnu

Chuť: silná mandlová chuť a vůně, ovocný chuťový dozvuk

OBSAH: 25 cl
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Monin
Objem 0.05 l

Podobné produkty