Mouky
NA CO SE HODÍ Je oblíbenou surovinou při přípravě croissantů, baget, pizzy, ciabatty, ale i pšeničných chlebů typu „open crumb“. Extra silnou pšeničnou hladkou mouku lze použít...
Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Vyrábí se z loupaných (blanšírovaných) sladkých mandlí. Mandle jsou bohaté na bílkoviny a nenasycené...
Špaldová hladká mouka Pernerka Špaldová hladká mouka je vhodná jako alternativa k pšeničné mouce. Pokrmům dává jemnou oříškovou chuť a vůni. Špaldovou hladká mouka je mleta...
Neochucená jemná a lehká instantní rýžová kaše je neocenitelným pomocníkem v každé kuchyni. Je lehce stravitelná, během okamžiku připravená a každý si jí může dochutit podle...
Špaldová mouka Nominal Špalda je prastará odrůda pšenice, ceněná pro svou lehkou stravitelnost. Nabízíme ji z produkce na Českomoravské vrchovině ve vysoké potravinářské...
Pohanková mouka celozrnná je přirozeně bezlepková, lehce stravitelná a velmi prospěšná potravina pro lidský organismus. Je výborným zdrojem vitaminů skupiny B, fosforu,...
Žito je rozšířené zejména ve východní, střední a severní Evropě, kam se dostalo spolu s příchodem Slovanů po konci doby bronzové. Na jeho pěstování jsou nejvhodnější oblasti s...
špaldová mouka polohrubá Díky své granulaci, přesně mezi hladkou a hrubou moukou, je tato mouka velmi univerzální a v české kuchyni značně oblíbená. Polohrubá špaldová mouka je...
Manitoba Oro je výjimečná mouka s vysokým obsahem lepku, speciálně vyvinutá pro těsta s dlouhým kynutím. Díky své síle a pružnosti je ideální pro přípravu tradičních italských...
Bezlepková ovesná mouka je ideální alternativou klasické pšeničné mouky pro všechny lidi, kteří se z jakéhokoliv důvodu vyhýbají lepku. Je zdrojem bílkovin a vyniká svým vysokým...
Mandlová mouka 400g vyrobená z blanšírovaných jader. Doypack sáček umožňuje opětovné uzavření zipem pokud nespotřebujete celé balení naráz. Neobsahuje lepek, takže je...
Pohanka je přirozeně bezlepková, lehce stravitelná a velmi prospěšná potravina pro lidský organismus. Je výborným zdrojem vitaminů skupiny B, fosforu, vápníku, železa a rutinu....
- Chuť a aroma: Kukuřičná mouka má mírně sladkou chuť s nádechem po kukuřici. Aroma je příjemné a má specifickou vůni kukuřičných klasů. Tato chuť a aroma se přenáší do...
Schar Mouka na pečení koláčů Mix C bezlepková 1 kg Výrobce: Schar Bezlepková dieta spočívá v absolutní eliminaci produktů obsahujících lepek z potravy. Lepek se přirozeně...
100% ječné kroupy vhodné jako přísada do zabijačkových produktů, zejména do zabijačkové polévky nebo kroupových jelit.Kroupy se vyznačují vysokým obsahem sacharidů (včetně...
V dnešní době je opravdu těžké si z široké sorty mouk na trhu vybrat tu nejkvalitnější, proto jsme ti tuto práci opět trochu ulehčili. Naše celozrnná ovesná mouka je 100% bez...
CountryLife - Mouka pohanková BIO Esenciální surovina pro výrobu pravých francouzských makronek nebo pro všechny zastánce paleo stravovacího stylu. Upečte si parádní dort a...
Pohanková mouka v biokvalitě od českého výrobce. Vhodná pro bezlepkovou dietu. Má široké využití v kuchyni stejně jako běžná mouka. Jako příměs bílé mouky zvýrazňuje chuť...
Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Vyrábí se z loupaných (blanšírovaných) sladkých mandlí. Mandle jsou bohaté na bílkoviny a nenasycené...
Rýžová mouka je používaná jako náhrada klasické pšeničné mouky. Těsto z rýžové mouky je pevné, avšak méně pružné. Hladká mouka snižuje hladinu cholesterolu a vysoký tlak. Rýže...