Popis
Muso Mořské řasy Wakame 50 g
Wakame je velmi blízká řase Kombu, v některých receptech může dokonce Kombu nahradit. Řasy se můžou jíst samotné nebo je přidat do polévky či salátu. Jsou přirozeně bezlepkové a vhodné pro vegetariány a vegany.Využití:
- Miso polévka s tofu a zeleninou
- pochoutka - řasy mají výtečnou chuť i samotné
- saláty - s řasami bude váš oblíbený zeleninový salát ještě chutnější a zajímavější, stačí je nasypat navrch
- koření - rozdrcením řas získáte exotické koření, které můžete do pokrmů přidávat dle libosti
Japonská společnost Muso byla založena před 30 lety. Prodává tradiční japonské potraviny - sójové omáčky, umeboshi, agar-agar, umeocet a miso pasty. Miso pasty se v Japonsku konzumují denně a jsou vysoce ceněny pro své výživové a zdravotní účinky, dokonce se jim přisuzuje zásluha na proslulé dlouhověkosti Japonců. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované. Jedním z hlavních dodavatelů této společnosti je firma Maruya Hatcha Miso, která se výrobou misa pasty zabývá už přes 700 let.
Složení:
Mořská řasa Wakame (Undaria pinnatifida).
Skladování:
Skladujte v uzavřeném obalu na suchém místě.
Legislativní zařazení:
Mořské řasy.
Země původu:
Japonsko
Příprava / určení:
Řasy namočte do studené vody po dobu 10-15 minut. Řasy Wakame zvětší svůj objem 10-15x. Slijeme a použijeme například do polévek nebo salátů. Pro změkčení řas je taky možné řasy ponořit nakrátko do vařící vody a poté osušit. Opečené wakame můžete rozdrobit a použít jako koření.
Parametry
Výrobce | Muso |
Hmotnost | 50 g |
Bio | ne |