Obiloviny
Bezlepkové ovesné vločky – Jemné, krémové a univerzální ✨ Hledáte dokonalé vločky pro rychlou a chutnou snídani? Naše bezlepkové ovesné vločky jsou extra jemné a připravené za...
vláknina psyllium Psylium se získává z jednoleté rostliny jitrocele indického (Plantago ovata). Jedná se vlastně o slupky semen této rostliny. Tento produkt je vhodný pro...
Pohanka je přirozeně bezlepková, lehce stravitelná a velmi prospěšná potravina pro lidský organismus. Je výborným zdrojem vitaminů skupiny B, fosforu, vápníku, železa a rutinu....
Žito je skutečně úžasná obilovina, která má v české kuchyni dlouhou tradici. Jeho univerzální využití a nutriční hodnoty ho činí ideálním pro zdravé vaření i pečení. Zde je...
Allnature Ovesné vločky chutnají skvěle na slano i na sladko. Není divu, že je skoro každý fitness poradce zařazuje do jídelníčku, protože si pochutnáte a zároveň dostanete do...
Slzovka je velmi využívanou plodinou zejména v Číně, kde je součástí tradiční čínské medicíny. V kuchyni je slzovka vhodná především do polévek, popř. je možné si ji připravit...
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Propláchnutou pohanku vařte v poměru 1 díl pohanky na 1,5 dílu vody. Vařte 10–15 minut a nechte pod pokličkou dojít. Pohanka setá. Může obsahovat stopy...
Pohanková krupice je nejhruběji namleté pohankové zrnko. Pohanka pro výrobu pohankové krupice je loupaná mechanicky. Toto zpracování je šetrné a vede k zachování výživových...
BALENÍ 500 g JAK POUŽÍVAT Jáhly properte v horké vodě a nechte je na sítku osušit. Potom je na sucho opražte a zalijte vařící vodou. Ochuťte, přikryjte pokličkou a na mírném...
inulin nízkokalorická čekanková vláknina Vláknina je nezbytná pro správnou funkci trávicího traktu i metabolismu. Často se ale stává, že vlákniny konzumujeme málo. Zajistěte,...
BALENÍ 200 g UPOZORNĚNÍ Země původu Thajsko. JAK POUŽÍVAT Slzovku propláchneme a máčíme alespoň na 1 hodinu (nejlépe však přes noc) ve vodě. Poté vaříme společně s rýží, či...
Oves bezpluchý Bio Oves bezpluchý je někdy též označován jako ovesná rýže. Po uvaření má jemnou chuť. Používáme ho jako přílohu, do zeleninových salátů, zapékaných pokrmů a...
BALENÍ 250 g JAK POUŽÍVAT Zdravé trávení – k dosažení požadovaného účinku je třeba užívat 20 až 30 g otrub denně po dobu jednoho týdne. Vzhledem k obsahu fytátů (vytvářejí...
inulin nízkokalorická čekanková vláknina Vláknina je nezbytná pro správnou funkci trávicího traktu i metabolismu. Často se ale stává, že vlákniny konzumujeme málo. Zajistěte,...
BALENÍ 250 g DALŠÍ SDĚLENÍ V naší nabídce naleznete také další druhy quinoy http://www.prozdravi.cz/quinoa-merlik-cilsky/ a další obiloviny...
Pohankové slupky jsou skvělým přírodním produktem s širokým využitím. Můžete je použít na přípravu výluhů, koupele, jako výplně do polštářů nebo pro kreativní projekty. Jsou...
vláknina psyllium Psylium se získává z jednoleté rostliny jitrocele indického (Plantago ovata). Jedná se vlastně o slupky semen této rostliny. Tento produkt je vhodný pro...
Snad každý fitness poradce, který sestavuje jídelníček, nezapomene zařadit ovesné vločky. A nemusíte být zrovna přeborníci v bench pressu nebo v mrtvém tahu, aby se zařadily i...
Amarant je přirozeně bezlepková pseudoobilovina. Skvěle se kombinuje s rýží a jinými obilovinami. Lze z něj udělat domácí popcorn nebo připravit vynikající rizoto. Vychutnejte...
Bílá Quinoa Quinoa byla již v dávných dobách označována Inky za matku všech obilnin. Zatímco ještě v nedávné minulosti o quinoe věděli jen nejzarytější fandové biopotravin,...