Obiloviny
GRIZLY Quinoa bílá 1000 g Vlastnosti a výhody: Quinoa neboli merlík čilský je pseudoobilovina, která je přirozeně bezlepková. Pochází z Jižní Ameriky, kde ji starověcí...
GRIZLY Quinoa bílá 500 g Vlastnosti a výhody: Quinoa neboli merlík čilský je pseudoobilovina, která je přirozeně bezlepková. Pochází z Jižní Ameriky, kde ji starověcí Aztékové...
Quinoa červená Quinoa je přirozeně bezlepková pseudoobilnina. V kuchyni má široké využití - hodí se na sladce i na slano. Připravíte s ní úžasné placky, kaši k snídani, nebo...
Pohanka je přirozeně bezlepková, lehce stravitelná a velmi prospěšná potravina pro lidský organismus. Je výborným zdrojem vitaminů skupiny B, fosforu, vápníku, železa a rutinu....
GRIZLY Jáhly 1000 g Vlastnosti a výhody: Jáhly vznikají z prosa odstraněním semenné slupky z obilky. Patří mezi přirozeně bezlepkové, zásadité a lehce stravitelné...
Bulgur je nahrubo pomletá celozrnná loupaná pšenice tmavě žluté barvy s jemnou chutí. Obsahuje celou řadu důležitých živin (mangan, hořčík, železo a vitamíny řady B). Dále je...
GRIZLY Pohanka lámanka 1000 g Administrativní zařazení: Obiloviny a výrobky z nich Složení: Pohanka lámanka 100 % Země původu: Slovensko Skladování: Uchovejte v suchu a...
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Propláchnutou pohanku vařte v poměru 1 díl pohanky na 1,5 dílu vody. Vařte 10–15 minut a nechte pod pokličkou dojít. Pohanka setá. Může obsahovat stopy...
BALENÍ 500 g JAK POUŽÍVAT Bulgur důkladně propláchněte, zalijte vařící vodou (poměr 2:1, voda : bulgur), přidejte sůl a kapku oleje. Povařte 7 min a dalších 20 min nechte...
Tradiční ječné kroupy v biokvalitě. Jsou vhodné na polévku, pomazánku, kaši nebo jako příloha. Chutné naslano i nasladko. Po uvaření velmi nabydou na objemu. Využití -...
Do kaší či polévek, nebo jako příloha v kombinaci s rýží či bulgurem. Slzovka obecná (také Jobovy slzy) je jednou z nejdéle pěstovaných obilovin na světě, u nás zatím málo...
GRIZLY Bulgur hrubý celozrnný 1000 g Vlastnosti a výhody: Bulgur je nahrubo pomletá celozrnná loupaná pšenice tmavě žluté barvy s jemnou chutí. Obsahuje celou řadu důležitých...
- Kukuřičná polenta je volba na rychlý oběd či večeři. - Tento tradiční italský pokrm chutná výborně k masu či zelenině, na sladko i jen tak posypaný sýrem a politý máslem....
Bio quinoa barevná bio*nebio 250 g
Tipy a recepty: - polévky - jak přida - sladké pečení - kaše - jáhly mohou rozšířit vaše snídaňové kaše o další typ obiloviny, také jáhlovou kaši můžete použít jako přílohy...
BALENÍ 500 g JAK POUŽÍVAT Jáhly properte v horké vodě a nechte je na sítku osušit. Potom je na sucho opražte a zalijte vařící vodou. Ochuťte, přikryjte pokličkou a na mírném...
Čirok - pšenice celiaků. Čirok nabízí nové možnosti nejen pro celiaky a alergiky. Jedinečná plodina pro zpestření vašich příloh, rizot, polévek i salátů. Čirokové bílkoviny si...
Základ pro výživné kaše, koláče a nákypy. Děti si jáhlovou kaši s ovocem zamilují stejně jako dětskou krupičku. Jáhly patří mezi poměrně zapomenutou obilninu, na kterou nedaly...
Green Apotheke Pohanka světlá kroupy 500 g Administrativní zařazení: Obiloviny a výrobky z nich Složení: Pohanka- kroupy Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém...
GRIZLY Quinoa černá 500 g Administrativní zařazení: Obiloviny a výrobky z nich Složení: Quinoa černá 100 % Země původu: Peru, Bolivie Skladování: Uchovejte v suchu a...