Obiloviny
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Propláchnutou pohanku vařte v poměru 1 díl pohanky na 1,5 dílu vody. Vařte 10–15 minut a nechte pod pokličkou dojít. Pohanka setá. Může obsahovat stopy...
Pohanka je přirozeně bezlepková, lehce stravitelná a velmi prospěšná potravina pro lidský organismus. Je výborným zdrojem vitaminů skupiny B, fosforu, vápníku, železa a rutinu....
BALENÍ 250 g JAK POUŽÍVAT Zdravé trávení – k dosažení požadovaného účinku je třeba užívat 20 až 30 g otrub denně po dobu jednoho týdne. Vzhledem k obsahu fytátů (vytvářejí...
BALENÍ 500 g JAK POUŽÍVAT Jáhly properte v horké vodě a nechte je na sítku osušit. Potom je na sucho opražte a zalijte vařící vodou. Ochuťte, přikryjte pokličkou a na mírném...
Využití: - rizoto - použijte bulgur místo rýže a smíchejte ho s oblíbenou zeleninou nebo s houbami - nádivka - bulgur nakombinujte například s paprikou, restovanou cibulkou,...
Složení: jáhly BIO. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1493 kJ / 357 kcal; tuky: 3,9 g; nasycené mastné kyseliny: 0,9 g; sacharidy: 69 g; cukry: 1,4 g;...
Bezlepkové ovesné vločky – Jemné, krémové a univerzální ✨ Hledáte dokonalé vločky pro rychlou a chutnou snídani? Naše bezlepkové ovesné vločky jsou extra jemné a připravené za...
Bio quinoa barevná bio*nebio 250 g
Bio jáhly EVROPA bio*nebio 500 g
Allnature Ovesné vločky chutnají skvěle na slano i na sladko. Není divu, že je skoro každý fitness poradce zařazuje do jídelníčku, protože si pochutnáte a zároveň dostanete do...
Složení: pšeničné klíčky*. * alergen Výživové údaje na 100 g výrobku: - energetická hodnota: 1210 kJ / 292 kcal - tuky: 5,3 g - nasycené mastné kyseliny: 0,88 g -...
Tradiční ječné kroupy v biokvalitě. Jsou vhodné na polévku, pomazánku, kaši nebo jako příloha. Chutné naslano i nasladko. Po uvaření velmi nabydou na objemu. Využití -...
Pšeničný bulgur je ideální surovinou pokud nestíháš a potřebuješ uvařit něco rychlého a vydatného. Připravit tak můžeš jednoduché improvizované rizoto, různé variace studených...
Krupice ze starého druhu pšenice v biokvalitě. Jedná se o nahrubo umleté zrno obilí. Špaldová krupice je vhodná na zahušťování polévek a krupicovou kaši. Když jídlo připravíte...
Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí...
Čirok - pšenice celiaků. Čirok nabízí nové možnosti nejen pro celiaky a alergiky. Jedinečná plodina pro zpestření vašich příloh, rizot, polévek i salátů. Čirokové bílkoviny si...
BALENÍ 250 g DALŠÍ SDĚLENÍ V naší nabídce naleznete také další druhy quinoy http://www.prozdravi.cz/quinoa-merlik-cilsky/ a další obiloviny...
Doporučujeme: na zahušťování nebo na přípravu u dětí velmi oblíbené krupičné kaše - buď v kombinaci s mlékem nebo i pouze s vodou. Tip - jak to děláme my: 1 malý hrneček...
Green Apotheke Jáhly 500 g Administrativní zařazení: Obiloviny a výrobky z nich Složení: Proso seté - jáhly Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě....
GymBeam Tapiokové perly 500 g Tapiokové perly - bezlepkový zdroj komplexních sacharidů, ze kterého vykouzlíte lahodné dezerty Tapiokové perly jsou velmi oblíbeným zdrojem...