Octy
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: K dochucení pokrmů. Pikantní, slaný a kyselý zároveň. Zvýrazňuje chutě a do jídla už nemusíte přidávat sůl. KALORICKÁ HODNOTA/ENERGIE (NA 100ML): 73...
Jablečný ocet vyráběný kvašením moštu čerstvě vylisovaného z bio jablek. Nepochází z koncentrátu. Pro výrobu byla použita na slunci uzrálá jablka z vyhlášených sadařských...
Blahodárný přírodní elixír s pozitivními účinky na lidské zdraví. Hlavní aktivní složkou je kyselina octová, která dle studií může pomoci s regulací krevního cukru a snižovat...
Jablečný ocet je zdravá náhrada klasického kvasného octa. Voní po jablkách a má příjemně nakyslou chuť. Je vhodný do zálivek, nebo na dochucení zeleninových salátů nebo do...
Kávoviny Jablečný ocet bez barviv a konzervantů 1000 ml Tělu poslouží jako bohatý zdroj obsažených vitamínů a minerálů. Jablečný ocet se získává z vykvašených jablek, obsahuje...
Nefiltrovaný BIO jablečný ocet BIO Jablečný ocet je syrový nefiltrovaný ocet, který je vyroben výhradně kvašením vlastního jablečného vína, bez přidání kvasinek či bakterií...
Organický balzamikový ocet Vilgain® je vyráběn v srdci Modeny, oblasti s dlouhou tradicí výroby balzamikových octů, z pečlivě vybraných italských hroznů Trebbiano, Sangiovese...
BIO Jablečný ocet je všestranné ochucovadlo, které využijete při přípravě jídel i nápojů. Vyrábí se přirozenou fermentací jablečné šťávy. Díky následnému šetrnému zpracování bez...
Tento jablečný ocet se vyrábí zkvašením moštu čerstvě vylisovaného z bio jablek. Není tedy vyroben z koncentrátu. Pro výrobu byla použita na slunci uzrálá jablka z vyhlášených...
ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY Ocet kvasný ovocný, pasterovaný SLOŽENÍ Ocet kvasný ovocný ALERGENY Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Neuvádí se VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA ze zákona není...
Tekuté ochucovadlo s kvasným octem. Vhodné na přípravu sushi. Mirin je druh sladkého japonského rýžového vína. Patří mezi základní koření japonské kuchyně. Je podobné sake, ale...
HENG SHUN ocet se vyrábí z fermentované (kvašené) rýže nebo z rýžového vína. Existuje světlý i tmavý rýžový ocet. Světlý rýžový ocet sídlí především v Japonské kuchyní ...
Jablečný ocet značky Bragg má typicky jantarovou barvu čerstvě vyrobené jablečné šťávy. Tento prémiový jablečný ocet je vyráběn patentovanou fermentací ekologicky pěstovaných...
jablečný ocet Celá čerstvá jablka se rozdrtí a nechají se v nádobě kvasit. Poté se obsah přecedí a získává se hustá tekutina medové až hnědé barvy, kterou známe jako jablečný...
Umeocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné lehce ovocné aroma. Je skvělý do salátových zálivek. Využijete ho při přípravě kulajdy nebo čočky na kyselo a také na...
Bio ocet z bílého vína RAPUNZEL 500 ml
Dokonalý jablečný ocet je živý, nefiltrovaný a stále zrající s mateční kulturou. Je vyráběn přirozeným kvašením jablek z ekologicky čisté produkce, bez jakýchkoli přídatných...
Bio jablečný ocet se řadí k super potravinám, které mají na lidský organismus blahodárné účinky. Je bohatý zejména na vitamíny B1, B2, B6 a C, kyselinu listovou a pantothenovou...
vinný ocet bílý Vinné octy se vyrábí pomalým kvašením hroznů. A protože byla při výrobě octa použita kvalitní odrůda vína, tak vinný ocet Andrea Milano vaše vysoké nároky na...
Nefiltrovaný raw Ocet jablečný s medem vás potěší příjemně sladkou medovou chutí, která zastře jeho původní lehkou kyselost. Všechno další ale zůstává stejné jako u klasické...