Octy
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: K dochucení pokrmů. Pikantní, slaný a kyselý zároveň. Zvýrazňuje chutě a do jídla už nemusíte přidávat sůl. KALORICKÁ HODNOTA/ENERGIE (NA 100ML): 73...
Blahodárný přírodní elixír s pozitivními účinky na lidské zdraví. Hlavní aktivní složkou je kyselina octová, která dle studií může pomoci s regulací krevního cukru a snižovat...
Bezpečnostní upozornění GHS05 - korozivní a žíravé látky GHS07 - dráždivé látky Signální slovo: Varování Obsah nebezpečných látek Hydroxid vápenatý E256 H315 Dráždí kůži....
Jablečný ocet je zdravá náhrada klasického kvasného octa. Voní po jablkách a má příjemně nakyslou chuť. Je vhodný do zálivek, nebo na dochucení zeleninových salátů nebo do...
Jablečný ocet BIO je univerzální přísada, kterou lze použít při přípravě pokrmů a nápojů Jablečný ocet BIO je univerzální koření, které lze použít při přípravě dresinků,...
Organický balzamikový ocet Vilgain® je vyráběn v srdci Modeny, oblasti s dlouhou tradicí výroby balzamikových octů, z pečlivě vybraných italských hroznů Trebbiano, Sangiovese...
Kávoviny Jablečný ocet bez barviv a konzervantů 1000 ml Tělu poslouží jako bohatý zdroj obsažených vitamínů a minerálů. Jablečný ocet se získává z vykvašených jablek, obsahuje...
Nefiltrovaný BIO jablečný ocet BIO Jablečný ocet je syrový nefiltrovaný ocet, který je vyroben výhradně kvašením vlastního jablečného vína, bez přidání kvasinek či bakterií...
Tento jablečný ocet se vyrábí zkvašením moštu čerstvě vylisovaného z bio jablek. Není tedy vyroben z koncentrátu. Pro výrobu byla použita na slunci uzrálá jablka z vyhlášených...
jablečný ocet Celá čerstvá jablka se rozdrtí a nechají se v nádobě kvasit. Poté se obsah přecedí a získává se hustá tekutina medové až hnědé barvy, kterou známe jako jablečný...
Umeocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné lehce ovocné aroma. Je skvělý do salátových zálivek. Využijete ho při přípravě kulajdy nebo čočky na kyselo a také na...
Popis Želatina je určena pro přípravu vaječné tlačenky, zeleninových a masových aspiků a jiných. Návod na přípravu Natura Želatina na vaječnou a salámovou tlačenku: -...
Stolní ocet G&G je všestranný ocet s obsahem 5% kyselin, který se získává organicky z brandy octa. Tento lehký stolní ocet je ideální pro různé použití v kuchyni, od přípravy...
diamond rýžový ocet 3% Ideální ocet na sushi! Díky své mírné kyselosti (pouhých 3 %) je rýžový ocet Diamond ideální pro dochucení domácího sushi, zvláště pokud máte intoleranci...
vinný ocet bílý Vinné octy se vyrábí pomalým kvašením hroznů. A protože byla při výrobě octa použita kvalitní odrůda vína, tak vinný ocet Andrea Milano vaše vysoké nároky na...
Nefiltrovaný raw Ocet jablečný s medem vás potěší příjemně sladkou medovou chutí, která zastře jeho původní lehkou kyselost. Všechno další ale zůstává stejné jako u klasické...
Umeocet vzniká při výrobě Umeboshi – nakládaných japonských švestiček. Kombinace slané a kyselé chuti je jedinečným chuťovým zážitkem. Ve skutečnosti se nejedná o skutečný...
Jablečný ocet značky Bragg má typicky jantarovou barvu čerstvě vyrobené jablečné šťávy. Tento prémiový jablečný ocet je vyráběn patentovanou fermentací ekologicky pěstovaných...
Složení: Cukr *, voda, švestky * 20 %, rajčatový protlak *, ocet *, kukuřičný škrob *, sůl, koření *, přírodní kouřová příchuť. * produkt kontrolovaného ekologického...
Ocet je určen k ochucení rýže na sushi. Přidává se do již uvařené rýže, kde dokonale spojí její chuť a konzistenci. Ideální poměr jsou 3 lžíce octu na 360g rýže. Ocet můžeme...