0 %
(0 hodnocení)
50 g
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky
0 %
(0 hodnocení)
50 g
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky

Popis

Omage Reny houbové koření 100 g

Omage Reny

S chutí a vůně hub se použivá k dochucení polévek, vývarů, do omáček, houbových gulášů, do zapečených těstovin a brambor, do minutkových šťáv a masových směsí, hovězích a vepřových dušených plátků, čínských a indonéských jídel a jiných pochutin.

Skládá se : kmin, sůl do 29%, sušené houby 16% hřib smrkový 50%, žampion zahradní 50%, dextróza, pastiňák, cibule drcená, pepř černý mletý, koriandr mletý, inosinát sodný zvýrazňovač chuti, houbové aroma, barvivo: karamel . Obsahovat může stopy celeru, hořčice a jiné.

Receptík:

Rizoto s hlívou ústřičnou

Suroviny:

350g rýže, 350g hlívy ústřičné,120g másla,120g strouhaného parmazánu, 600ml vývaru drůbežího,3 cibule, polévková lžíce omage ,sůl ,pepř.

Postup:

Oloupeme cibule, nakrájíme na drobno. Nakrájenou cibuli dáme na rozpálenou pánev a osmahneme s 60g másla. Do hrnce dáme drůbeží vývar a nasypeme rýži, zaprášíme jednou lžící omage Reny  a na mírném ohni dusíme pod pokličkou. Během toho očistíme hlívu ústřičnou a nakrájíme na kousky, osmahneme na rozpálené pánvi se zbytkem másla. Osolíme, opepříme, podlijeme trochou vody a dusíme. Pak uvařenou rýži smícháme s dušenou hlívou ústřičnou. Nakonec posypeme nastrouhaným parmazánem. Dobrou chuť přeje
Zobrazit více

Parametry

Hmotnost 50 g
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky