ouzo 12 38% 0,7 l (holá láhev)
Ouzo 12 Anýzový likér s řeckými semínky a nejlepšími bylinami 700mlOuzo se vyrábí z typických řeckých semínek a různých bylinek a koření.Ouzo se nejlépe pije ledově vychlazené nebo zředěné ledovou vodou a samozřejmě s přáteli.Nedoporučuje se dětem a těhotným a kojícím ženám.CAMPARI DEUTSCHLAND GMBHAdelgundenstraße 780538 Mnichov, Německo Od roku 1880 vyrábí rodinný lihovar Kaloyiannis slavné ouzo, které se stalo symbolem řecké tradice a řemeslné zručnosti po celé generace. Ouzo se vyrábí destilací čistého alkoholu s anýzem a různými bylinami, jako je fenykl, koriandr a mastika, které mu dodávají nezaměnitelnou chuť. Ouzo 12 vděčí za svůj název speciálnímu sudu: tehdy si zákazníci přáli, aby jim bylo podáváno ze sudu č. 12, protože obsahoval to nejlepší ouzo. Dnes je Ouzo 12 nejznámějším ouzem na světě a symbolem kvality a tradice. Bolesti hlavy by druhý den neměly být problémem. Ouzo 12 se vyznačuje bohatou přírodní chutí, která se získává výhradně z destilovaných semen, jako jsou fenykl, badyán, anýz, kardamom, skořice a muškátový oříšek. Více než 5 % výsledného destilátu tvoří právě tato aromatická semínka, která dodávají ouzu nezaměnitelnou kořeněnou hloubku. Ideální jako aperitiv na ledu s trochou vody nebo sody, aby se chuť dokonale rozvinula. Vynikající také jako digestiv po slaném řeckém jídle. Teplota pití: 4-12 °C Distributor/dovozce: Campari Austria Gmbh, Naglergasse 1 / Top 13, 1010 Vídeň, Rakousko, office@campari.com Ouzo 12 38 % obj. OUZO 12 je bezkonkurenční jedničkou na trhu v segmentu ouzo. Ztělesňuje ideál řecké pohostinnosti a životního stylu jako žádné jiné. Díky své jemné a vyvážené chuti, propracovanému výrobnímu procesu využívajícímu dvojitou destilaci a historii opředené tradicí je nejoblíbenějším ouzem v Německu i na celém světě. Původní receptura pochází z roku 1880, kdy rodina Kaloyiannisů poprvé nalila ouzo ze sudu č. 12 a vytvořila tak ouzo, které nemělo konkurenci v popularitě: zrodila se legendární značka OUZO 12. To nejlepší pro mé přátele Původní recept na Ouzo 12 pochází z roku 1880, kdy rodina Kaloyiannisů poprvé nalila ouzo ze sudu č. 12 a vytvořila tak ouzo, které se těšilo bezkonkurenční oblibě.Díky své jemné a vyvážené chuti, propracovanému výrobnímu procesu využívajícímu dvojitou destilaci a historii opředené tradicí se jedná o nejoblíbenější ouzo v Německu i na celém světě. OUZO 12 (38 % obj.) je řecký anýzový destilát, který je v Německu jedničkou na trhu. Její název se odvozuje od legendárního "sudu č. 12", z něhož bratři Kaloyiannisové od roku 1880 ve své taverně v Konstantinopoli nalévali nejlepší ouzo. V regionu se rychle proslavilo svou jemnou, aromatickou chutí a bylo tak oblíbené, že ho bratři stáčeli do lahví. Dodnes se OUZO 12 vyrábí podle stejné tajné receptury a je nejznámější a nejoblíbenější anýzovou specialitou na světě. Ať už si ji vychutnáte čistou, na ledu nebo jako long drink s trochou studené vody, OUZO 12 je ideálním společníkem pro vychutnání pohodové společenské chvíle s dobrými přáteli. OUZO 12 staví do popředí pravou řeckou pohostinnost: "To nejlepší pro mé přátele". -