100 %
(1 hodnocení)
Reggia 500 g semolinové italské
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky
100 %
(1 hodnocení)
Reggia 500 g semolinové italské
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky

Popis

Pasta Reggia Vlasové nudle (77) 0,5 kg

Tenké zavářkové těstoviny. Semolina je mouka z tvrdé pšenice, z čehož plyne také další používaný název tohoto druhu těstovin, a to těstoviny z tvrdé pšenice. Semolina je druhým nejrozšířenějším druhem. Pěstuje se v Evropě, Austrálii a Kanadě. K výrobě většiny tuzemských těstovin se používá pšenice obecná.Tvrdá pšenice je jako základní surovina na výrobu těstovin dražší, avšak vhodnější. Těstoviny vyrobené ze semoliny se nelepí, nerozvařují, jsou tvarově stálejší. Příprava: těstoviny se vaří "al dente" (na skus) v dostatečně slané vodě, mírně se ochladí a přidá se trocha panenského olivového oleje. Vařením "al dente" se rozumí takové vaření, při němž těstovina uvnitř zůstane mírně nedovařená. Složení Semolina z tvrdé pšenice, voda. Obsahuje lepek. Návod k přípravě Množství vody a soli: poměr by měl být 1 litr vody, 10 g soli na 100 g těstovin Po 2 minutách varu je třeba těstoviny promíchat (zvednout je ode dna) tak, aby plavaly volně ve vodě Těstoviny uvařit "al dente" (na skus), max. 10 minut jinak pak pustí moc škrobu a snižuje se jejich nutriční hodnota Opatrně scedit a malé množství vody, ve kterém jsme vařili těstoviny lze použít při konečné úpravě pro lepší konzistenci omáček Další informace Balení: 500 g Karton: 24 ks (objednat lze libovolné množství kusů) Skladování: Skladujte v suchu a chraňte před přímým slunečním světlem Výživové hodnoty ve 100 g Energie 357 kcal/1513 kJ Bílkoviny 11,8 g Sacharidy z toho cukry 73,0 g 3,0 g Tuky z toho nasycené 1,3 g 0,2 g Vláknina 2,9 g Sodík 0,003 g
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Reggia
Hmotnost balení 500 g
semolinové ano
italské ano
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky