Paštiky
Dárkový set, který potěší každého labužníka. Ideální jako delikatesa k červeným vínům.
Kachní paštika v sobě skrývá celou kachnu a několik dní příprav a práce. Kachní prsa na několik dní naložíme do solného láku, pak je citlivě zaudíme, přidáme k nim zbytek masa...
Chuť této paštiky formuje maso z divočáka, restovaná kořenová zelenina a směs divokého koření s jalovcem. Velmi dobrá s tmavým čerstvým chlebem, nebo na topince. Podáváme s...
PATIFU delikates Premiová tofu paštika. Vyniká velmi jemnou konzistencí a výbornou, vyváženou chutí, která připomíná masnou paštiku. Praktické balení v ALU misce lze snadno...
KACHNÍ MASO VS. JÁTRA Naše kachní paštika je z 60 % tvořena kachními prsy a pouze 17 % kachními játry, což mnozí výrobci dělají opačně - více jater, méně masa. PEČENÁ...
To nejlepší z kachny. Konfitovaná kachna provoněná majoránkou, dochucená solí a pepřem. Tuto delikatesu doporučujeme s čerstvou bagetou a vínem. Ochutnejte, a věříme, že se...
Poctivé zavařeniny a masové delikatesy vyráběné způsobem, jaký znali již naši předkové za první republiky. Tato chuťově výrazná paštika z naloženého jeleního masa a brusinek...
V hájenkách a na panstvích bylo srnčí maso v sezóně relativně často na jídelním stole. Srnčí maso je velmi vyhledávané pro svou chuť i dnes. Ve starých recepturách se často...
Hrubozrnná paštika s výraznou chutí husího výpeku a zároveň mírně nasládlá po povidlech a brusinkách, kterými je proložena. Ideální je namazaná na celozrnném pečivu.
VEPŘOVÉ MASO K výrobě vepřové paštiky používáme vepřová játra, uzenou i neuzenou vepřovou ples a vepřový lalok. OLOMOUCKÝ TVARŮŽEK Do každé skleničky s vepřovou paštikou...
CELÉ KUŘÁTKO Na paštiku z grilovaného kuřátka využijeme všechny části kuřete. ZÁKLAD CHUTI Základem naší paštiky z grilovaného kuřátka není jen kvalitní kuřecí maso ale...
Dančí paštika s divokým kořením Daněk byl považován za královskou lovnou zvěř chovanou v mnoha panských oborách. Nyní se vyskytuje celkem hojně i ve volných honitbách. Má...
Králík s tymiánem opilý Ryzlinkem rýnským. I takto bychom mohli popsat králičí paštiku, v níž se spojuje práce moravských vinařů a českých farmářů. Králičí maso je výborná a...
VEPŘOVÉ MASO K výrobě játrové paštiky používáme vepřová játra, uzenou i neuzenou vepřovou ples a vepřový lalok. RESTOVANÁ CIBULKA Abychom paštice dodali ten správný šmrnc,...
Králík s tymiánem opilý Ryzlinkem rýnským. I takto bychom mohli popsat králičí paštiku, v níž se spojuje práce moravských vinařů a českých farmářů. Králičí maso je výborná a...
Královna všech paštik je tady! Husí játra macerovaná 48 hodin v pravém červeném víně z Bordeaux. Dostatečně proležená játra jsou následně pomalu pošírovaná v původním vinném...
V této chutné paštice se potkává kvalitní zvěřina ze šumavských lesů a sušené švestky macerované v červeném víně odrůdy Rulandské modré. Vysoký obsah jeleního masa dělá z této...
Složení: - vepřové maso min 65% - vepřové sádlo - rajčatový protlak (rajčata, sůl) - hořčice (pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, koření) -...
KRÁLIČÍ MASO Jemné, světlé králičí maso, které je vhodné i pro ty nejmenší. Malé množství soli, zelenina, kvalitní maso a žádný lepek. ZÁKLAD CHUTI Základem naší králičí...
Doporučujeme konzumovat při pokojové teplotě a před podáváním promíchat, aby se propojily všechny chutě. Po otevření je nutné skladovat v ledničce a do 2 dnů zkonzumovat....