Popis
Popkornovač.cz Popcorn příchuť Šunka Sýr 200 g
Příchuť na popcorn a krekry Šunka & sýr (200g)Kořenící směs v prášku s příchutí "šunka & sýr" pro ochucení popcornu a krekrů na smažení. Jedno balení kořenící směsi vystačí až na 20 porcí upraženého popcornu (při doporučeném dávkování 100g kukuřice/10g kořenící směsi).
Originální příchutě na popcorn od Popkornovač.cz
Příchuť je vyrobena podle naší exkluzivní receptury a je tak díky tomu skutečně originální a jedinečná. Při výrobě příchutí klademe důraz nejen na jejich chuť a vůni, ale také na konzistenci, aby se směsi snadno používaly při přípravě popcornu.
Balení kořenící směsi
Směs je balena v praktickém odolném sáčku (tzv. doypacku), díky kterému si udržuje své vlastnosti a chuť i při delší době skladování. Sáček je vybaven tzv. zip uzávěrem - po otevření je možné sáček opětovně uzavřít aniž byste se museli bát, že dojde k narušení vlastností ochucovací směsi, nebo že se Vám vysype. Další praktickou výhodou tohoto balení je oválné dno sáčku, díky kterému sáček můžete postavit a nebude Vám tak doma zabírat zbytečně moc místa.
V přípravě domácího popcornu se vyznáme
Nechceme být "obyčejným" obchodem, který prodává zboží, jenž zná pouze z obrázků či propagačních materiálů výrobců. Dobře si uvědomujeme, že osobní zkušenost s konkrétním produktem je jedinou možností, jak se s ním dokonale seznámit - ověřit jeho vlastnosti, spolehlivost, v případě surovin i jejich chuť. Proto veškeré produkty před uvedením do prodeje osobně testujeme, zkoušíme a samozřejmě i ochutnáváme. Díky tomu Vám můžeme nabídnout pouze kvalitní a ověřené výrobky, poradit s výběrem a v neposlední řadě předat naše zkušenosti a tipy pro správnou přípravu čerstvého, chutného domácího popcornu. Níže uvádíme námi odzkoušený a doporučený návod na přípravu popcornu s touto směsí.
Návod na přípravu popcornu s kořenící směsí v popkornovači, ve kterém se kukuřice praží na oleji
Pro přípravu popcornu s touto příchutí použijte kukuřici typu butterfly. Podle návodu k obsluze k Vašemu přístroji upražte dávku čerstvého popcornu. Upraženou kukuřici (popcorn) lehce osolte a dle Vaší chuti posypejte kořenící směsí (doporučené dávkování 10g kořenící směsi na 100g kukuřice) a důkladně promíchejte. Kořenící směs nikdy nesypejte do přístroje, ale pouze na upraženou kukuřici mimo přístroj. Pokud Vám kořenící směs na popcornu málo "drží", zkuste při pražení kukuřice použít více tuku (oleje).
Náš tip
Pro dosažení co nejlepšího výsledku při výrobě popcornu doporučujeme použít námi odzkoušený olej s máslovou příchutí.
Návod na přípravu popcornu s kořenící směsí v popkornovači, který kukuřici praží horkým vzduchem, nebo v silikonovém popkornovači (misce) do mikrovlnné trouby
Pro přípravu popcornu s touto příchutí použijte kukuřici typu butterfly. Podle návodu k obsluze k Vašemu přístroji upražte dávku čerstvého popcornu. Protože je kukuřice upražena horkým vzduchem, chybí ji potřebná "mastnota" a kořeníci směs na ní nebude držet. Proto je důležité hotový popcorn před smícháním s kořenící směsí "omastit". Nejprve vypukaný popcorn smíchejte s trochou oleje nebo rozpuštěného másla a lehce osolte. A teprve poté do popcornu dle Vaší chuti přimíchejte potřebné množství kořenící směsi (doporučené dávkování 10g kořenící směsi na 100g kukuřice) - díky oleji se směs dobře spojí s popcornem. Kořenící směs ani tuk nikdy nedávejte do přístroje, ale pouze na upraženou kukuřici mimo přístroj.
Náš tip
Pro dosažení co nejlepšího výsledku při výrobě popcornu doporučujeme použít námi odzkoušený olej ve spreji.
Složení
Mouka pšeničná, sušená syrovátka (obsahuje laktózu), sůl jedlá (max. 19 %), glukózový sirup, sušená zelenina (cibule,česnek), aroma, látky zvýrazňující chuť a vůni E 621, stabilizátor E 327, kyselina (mléčná), protispékavá látka E 551,kouřové aroma, extrakty koření.
Průměrné nutriční hodnoty ve 100g směsi
- energie 1230 kJ/294 kcal
- tuky 1 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
- sacharidy 61 g z toho cukry 20 g
- vláknina 1,5 g
- bílkoviny 8,2 g
- sůl 20,8 g
Parametry
Značka | Popkornovač.cz |
Hmotnost | 200 g |
Příchuť | šunka & sýr |