Popis
Popkornovač.cz Popcorn sůl extra jemná 200g
Sůl na popcorn a krekry (200g)Extra jemně namletá kamenná sůl pro přípravu slaného popcornu. Díky své jemné konzistenci sůl neodpadává z popcornu, ale zůstane na jeho povrchu - popcorn je tak rovnoměrně slaný. Tato sůl je vhodná i např. pro ochucení domácích smažených bramborových lupínků nebo krekrů na smažení.
Balení kořenící směsi
Směs je balena v praktickém odolném sáčku (tzv. doypacku), díky kterému si udržuje své vlastnosti a chuť i při delší době skladování. Sáček je vybaven tzv. zip uzávěrem - po otevření je možné sáček opětovně uzavřít aniž byste se museli bát, že dojde k narušení vlastností ochucovací směsi, nebo že se Vám vysype. Další praktickou výhodou tohoto balení je oválné dno sáčku, díky kterému sáček můžete postavit a nebude Vám tak doma zabírat zbytečně moc místa.
V přípravě domácího popcornu se vyznáme
Nechceme být "obyčejným" obchodem, který prodává zboží, jenž zná pouze z obrázků či propagačních materiálů výrobců. Dobře si uvědomujeme, že osobní zkušenost s konkrétním produktem je jedinou možností, jak se s ním dokonale seznámit - ověřit jeho vlastnosti, spolehlivost, v případě surovin i jejich chuť. Proto veškeré produkty před uvedením do prodeje osobně testujeme, zkoušíme a samozřejmě i ochutnáváme. Díky tomu Vám můžeme nabídnout pouze kvalitní a ověřené výrobky, poradit s výběrem a v neposlední řadě předat naše zkušenosti a tipy pro správnou přípravu čerstvého, chutného domácího popcornu. Níže uvádíme námi odzkoušený a doporučený návod na přípravu popcornu s touto solí.
Návod na přípravu slaného popcornu v popkornovači, ve kterém se kukuřice praží na oleji
Pro přípravu popcornu s touto příchutí použijte kukuřici typu butterfly. Podle návodu k obsluze k Vašemu přístroji upražte dávku čerstvého popcornu. Upraženou kukuřici (popcorn) osolte (cca 2g soli na 100g popcornu) a důkladně promíchejte. Sůl nikdy nesypejte do přístroje, ale pouze na upraženou kukuřici mimo přístroj. Pokud Vám sůl na popcornu málo "drží", zkuste při pražení kukuřice použít více tuku (oleje).
Náš tip
Pro dosažení co nejlepšího výsledku při výrobě popcornu doporučujeme použít námi odzkoušený olej s máslovou příchutí.
Návod na přípravu slaného popcornu v popkornovači, který kukuřici praží horkým vzduchem, nebo v silikonovém popkornovači (misce) do mikrovlnné trouby
Pro přípravu popcornu s touto příchutí použijte kukuřici typu butterfly. Podle návodu k obsluze k Vašemu přístroji upražte dávku čerstvého popcornu. Protože je kukuřice upražena horkým vzduchem, chybí ji potřebná "mastnota" a sůl na ní nebude držet. Proto je důležité hotový popcorn před ochucením solí "omastit". Nejprve vypukaný popcorn smíchejte s trochou oleje nebo rozpuštěného másla a poté osolte (cca 2g soli na 100g popcornu) a důkladně promíchejte. Díky oleji se sůl dobře spojí s popcornem. Sůl ani tuk nikdy nedávejte do přístroje, ale pouze na upraženou kukuřici mimo přístroj.
Náš tip
Pro dosažení co nejlepšího výsledku při výrobě popcornu doporučujeme použít námi odzkoušený olej ve spreji.
Složení
sůl jedlá, protispékavá látka E551.
Průměrné nutriční hodnoty ve 100g
- energetická hodnota 0kJ /0 kcal
- tuky 0 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
- sacharidy 0 g z toho cukry 0 g
- bílkoviny 0 g
- sůl 99 g
Parametry
Značka | Popkornovač.cz |