Technologie potravin i pavel kadlec 10 produktů

Technologie potravin I - Pavel Kadlec a kol.

Technologie potravin I - Pavel Kadlec a kol.

Technologie potravin I - Pavel Kadlec a kol. od authora Pavel Kadlec a kol. a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz
845 
Technologie potravin - Pavel Kadlec

Technologie potravin - Pavel Kadlec

Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je ur...
536 
Technologie potravin II - Pavel Kadlec a kol.

Technologie potravin II - Pavel Kadlec a kol.

Technologie potravin II - Pavel Kadlec a kol. od authora Pavel Kadlec a kol. a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz
666 
Procesy potravinářských a biochemických výrob - Pavel Kadlec a kolektív

Procesy potravinářských a biochemických výrob - Pavel Kadlec a kolektív

Text skript, popisující procesy potravinářských a biotechnologických výrob, je členěn na 6 oddílů. Oddíl I popisuje základní principy vycházející z chemického inženýrství, oddíl II se zabývá vlastnos...
751 
Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení g...
157 
Technologie přípravy pokrmů 1 - Otoupal Pavel, Sedláčková Hana

Technologie přípravy pokrmů 1 - Otoupal Pavel, Sedláčková Hana

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení g...
125 
Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení g...
165 
Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

Kniha – autor Hana Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy...
161 

PODOBNÉ FRÁZE