Popis
Receptury teplých pokrmů - Jaroslav a kolektiv Runštuk
Jaroslav Runštuk a kol. Počet stran: 584Vazba: pevná
Nové aktualizované vydání knihy Receptury teplých pokrmů. Kniha obsahuje CD stejně jako v předchozím vydání.
Kniha obsahuje aktualizovaný přehled legislativních a hygienických předpisů. Publikace je opět doplněna CD ROM-em, na kterém uživatel nalezne celou řadu novinek – rozšířila se fotogalerie pokrmů v moderní úpravě, také legislativní a hygienické předpisy jsou aktualizované podle platných zákonů. Nejvýznamnější novinkou na CD ROM-u je zařazení nové rubriky, která obsahuje překlady názvů pokrmů z publikace do angličtiny, němčiny, polštiny a ruštiny. Překlady je možno využít pro sestavování jídelních lístků v jazykových mutacích s množností exportu vybrané mutace do txt formátu. Vyhledávání je možno provádět podle kategorie pokrmů. Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury. Restauračním provozům tak tato novinka umožní a usnadní tvorbu jídelních lístků pro zahraniční návštěvníky, v jazykových mutacích, což je určitě se stoupajícím cestovním ruchem, pro provozovatele těchto zařízení, vítaným pomocníkem. Žákům škol pak usnadní výuku zahraničních jazyků se zaměřením na gastronomii.
Parametry
Žánr | kuchařky |
Rok vydání | 2019 |
Autor | Jaroslav Runštuk |
Počet stran | 584 |
Výrobce | R plus |
Vazba | vázaná |
Jazyk | české |
Váha | 1324 gramů |
ISBN | 978-80-904093-4-7 |
Vydavatel | R PLUS |