Popis
Rillettes z kachního masa s lanýži 140 g
Rillettes de Canard á la truffe noireRillettes [vysl. rijet] je masová pomazánka, která se řadí mezi speciality a delikatesy francouzské gastronomie. Připravuje se nejčastěji z vepřového bůčku, ale dá se použít i jiné tučné maso jako je kachna, husa. Rovněž jsou oblíbená rillettes připravené z ryb a mořských plodů.
Složení: (kachní maso 50%, kachní sádlo, voda, 10% lanýžové šťávy (Tuber melanosporum), jemná sůl Guérande, 1% černých lanýžů (Tuber melanosporum), cibule, mrkev, pórek, celer, pepř, česnek, muškátový oříšek, zázvor, hřebíček, skořice, bobkový list, tymián. Země původu kachen: Francie
Složení: kachní foie gras (Francie), voda, lanýž 3% (lanýž černovýtrusý - tuber melanosporum), sůl, portské, Armagnac, cukr, koření
Parametry
| Výrobce | Comtesse du Barry |
| Hmotnost | 220 g |