Royal Catering RCMW-27S
Ať už chcete rychle ohřát vodu anebo vyrobit větší množství marmelády, profesionální hrnec na svařené víno Vám nabízí širokou škálu možností použití, které využijete jak v podnikání, tak pro soukromé účely. S objemem 27 litrů a výkonem 2 000 wattů prokazuje hrnec svůj všestranný talent pro přesné zahřívání a udržování teploty nejrůznějších pokrmů a nápojů. Hrnec na svařené víno RCMW-27S ohřívá nápoje jako víno nebo vodu na čaj a udržuje je bezpečně teplé. Kromě toho je také univerzálním profesionálním přístrojem pro všechny tekuté pokrmy, které je třeba rychle a spolehlivě ohřát. Vývary a polévky vaří tento přístroj stejně spolehlivě, jako zavařuje ovoce a zeleninu. Pomocí vkládacího roštu se přístroj velmi dobře hodí pro pasterizování šťáv, marmelád, dýní nebo cuket, stejně jako mnoho dalších druhů ovoce a zeleniny, které se za tímto účelem předtím plní do sklenic a poté ukládají v nádobě. Pomocí pohodlného otočného regulátoru můžete nastavit hodnotu časovače mezi 0 až 120 minutami podle toho, jestli chcete například vařit polévku nebo udržet nápoj teplý po určitou dobu. Časovač je praktický také při pasterizování, protože potraviny jsou prudce zahřívány pouze po krátkou dobu. Pokud chcete svůj pokrm udržet teplý po delší dobu, můžete jednoduše zvolit trvalý provoz. Zvolenou teplotu lze nastavit pomocí pohodlného otočného regulátoru mezi 30 a 100 °C podle toho, zda chcete tekutinu v hrnci udržovat teplou nebo ji uvést do varu. Po zahřátí přístroje se rozsvítí ukazatel vedle regulátoru. Ochrana proti přehřátí hrnec na svařené víno vypne ještě předtím, než by došlo k poškození dílů přístroje, například v trvalém provozu. Nádoba má dvě značky pro minimální a maximální množství tekutiny v hrnci. Tyto údaje jsou mimořádně užitečné právě pro přesné pasterizování při vysoké teplotě. Pro Vaši bezpečnost se přístroj automaticky vypne, jakmile se už v nádobě nenachází žádná tekutina. Mimořádně elegantní a trvanlivá ocelová konstrukce hrnce na svařené víno vám poskytuje možnost používat přístroj také jako dávkovač nápojů u bufetu. Tento materiál je kromě toho optimálně vhodný pro zpracování potravin a tekutin. Hladký povrch i jednoduchý přístup k hrnci prostřednictvím snímatelného víka mimořádně usnadňují čištění přístroje. Nápoje a pokrmy lze v zařízení na udržování teploty bez obtíží dávkovat pomocí výpustného ventilu. Ten se nachází u dna nádoby nad ovládacím panelem a lze jej ovládat ve třech polohách. Pokud páčku přitáhnete dopředu, tekutina vytéká. Pokud ji pustíte, páčka se zvedne nahoru do klidové polohy, vypouštění tekutiny se přeruší. Pro trvalý provoz stiskněte páčku jednoduše dolů. Tímto způsobem můžete odebírat buď malé porce, anebo nádobu rychle vyprázdnit. Pomocí dvou rukojetí z plastu lze dávkovač nápojů pohodlně přepravovat nebo jej přemisťovat. Použitý materiál má tepelně izolační vlastnosti, proto lze bez rizika pohybovat dokonce i zahřátou nádobou. Pro delší přepravu lze uložit elektrický kabel ve dně zavařovacího hrnce. Přístroj lze bezpečně postavit na gumových nohách, aniž by způsobil poškrábání.