Popis
Šumavská Zvěřina Dančí hřbet bez kosti cca 2 kg
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Daňčí hřbet se vyznačuje křehkou strukturou masa, která vás upoutá svojí jemnou chutí a v kombinaci s některou z našich marinád docílíte dokonalosti připravovaného pokrmu.Vhodný na pečení, steaky nebo grilování.
TIP NA RECEPT: DANČÍ HŘBET S ČOKOLÁDOVOU OMÁČKOU A LIŠKAMI
Budete potřebovat: Hřbet z daňka (bez kosti) 600g 200 g čerstvých lišek svazek jarní cibulky200 g silného telecího vývaru nejlépe demi glas30 g čokolády 70% kakaa4 šalotky4 cl suchého Sherry.
Postup přípravy: Dančí hřbet očistíme od blan a vcelku jej opečeme na oleji. Nejprve dáme péci na 170 °C na 4 minuty, poté troubu vypneme a necháme maso dojít. Nejlépe, když je na řezu pěkně růžové a plné šťávy.
Orestujeme šalotku, zastříkneme suchým sherry a přidáme silný telecí vývar. Svaříme do potřebné konzistence a na závěr necháme v omáčce rozpustit kousek čokolády.Jako přílohu můžeme zvolit bulgur.
O ZNAČCE
Prodejem zvěřiny se zabýváme již od roku 1996 a jako rodinná firma od samého počátku klademe velký důraz na vysokou kvalitu, solidní jednání a osobní přístup ke každému zákazníkovi. Nabízíme zvěřinu od zvěře spárkaté, pernaté až po zajícovité. Převážnou část zvěřiny vykupujeme v oblasti Šumavy, Středočeského kraje a Jihočeského kraje. Svoz zvěřiny zajišťujeme vlastními vozidly a pro zajištění dobré kvality vykupované zvěřiny provádí výkup pouze rodinní příslušníci. Zvěřinu vykupujeme rovněž v místě provozovny.
V říjnu 2014 jsme získali na naše výrobky certifikát "ŠUMAVA originální produkt", který jsme v roce 2016 opět obhájili. Na jaře roku 2017 jsme zažádali o ocenění značkou KLASA, kterou jsme od 1.7. 2017 získali na tři produkty.
Parametry
Výrobce | Šumavská Zvěřina |