Popis
Šumavská Zvěřina Srnčí guláš cca 1 kg
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Srnčí maso na guláš je ručně krájené maso vhodné na přípravu chutného a aromatického guláše. Vynikající je guláš z více druhů zvěřiny, kdy dochází k lehkému promísení chutí.Vhodné na guláš, mletí a ragú.
TIP NA RECEPT: SRNČÍ GULÁŠ
Budete potřebovat:3 ks cibule115 g rajský protlak1 kg srnčí maso na guláščesnekolejsůlvodahladká mouka2 lžíce mleté sladké paprikymletý černý pepř
Postup přípravy:
Opláchnuté maso nakrájíme na kostky. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno. Cibuli osmahneme na polovině dávce tuku dorůžova. Přidáme papriku, krátce osmahneme, zastříkneme vodou, mírně osolíme, přidáme rajčatový protlak a vložíme maso. Srnčí dusíme za občasného promíchání. Když je maso částečně měkké, přidáme rozdrcenou majoránku, pepř a rozetřený česnek a dusíme téměř doměkka. Jakmile je maso měkké, vyjmeme ho. Základ guláše zahustíme světlou zásmažkou, což je zbylý tuk s moukou, orestujeme, podle potřeby přidáme vodu, rozšleháme a za občasného promíchání vaříme nejméně 20 minut. Před ukončením varu omáčku podle potřeby přisolíme a přecedíme na maso. Srnčí guláš znovu krátce provaříme. Hotový srnčí guláš podáváme s kynutým knedlíkem.
O ZNAČCE
Prodejem zvěřiny se zabýváme již od roku 1996 a jako rodinná firma od samého počátku klademe velký důraz na vysokou kvalitu, solidní jednání a osobní přístup ke každému zákazníkovi. Nabízíme zvěřinu od zvěře spárkaté, pernaté až po zajícovité. Převážnou část zvěřiny vykupujeme v oblasti Šumavy, Středočeského kraje a Jihočeského kraje. Svoz zvěřiny zajišťujeme vlastními vozidly a pro zajištění dobré kvality vykupované zvěřiny provádí výkup pouze rodinní příslušníci. Zvěřinu vykupujeme rovněž v místě provozovny.
V říjnu 2014 jsme získali na naše výrobky certifikát "ŠUMAVA originální produkt", který jsme v roce 2016 opět obhájili. Na jaře roku 2017 jsme zažádali o ocenění značkou KLASA, kterou jsme od 1.7. 2017 získali na tři produkty.
Parametry
Výrobce | Šumavská Zvěřina |