tepro Lockport 3182
Zintenzivněte své chuťové zážitky: Tisíciletá tradice, která stále inspiruje: Už naši předkové si uzením prodloužili trvanlivost jídla. Jistě si však také vychutnávali intenzivní vůni uzeného jídla. Ale ne každý má dnes čas udržovat uzení na ohni po mnoho hodin? S plynovou udírnou tepro vstoupilo uzení do moderní doby - tato investice totiž již není nutná. A nejen uzení je možné s udírnou tepro Lockport. Můžete ji samozřejmě používat i jako klasický gril nebo v ní připravovat pokrmy na vyšší teplotě. Uzení s udírnou tepro Lockport: Tady je návod, jak na to! Aromatický kouř vzniká tak, že do aroma zásobníku nasypete dřevěné štěpky a zavěsíte ho na dno udírny. Kouř prochází skrz sud do komína a zjemňuje grilované potraviny. Maso, ryby, zelenina a další pokrmy získají požadované aroma. Teplota pro studené uzení se pohybuje mezi 15 a 25 stupni Celsia, pro teplé uzení mezi 30 a 50 stupni Celsia a pro horké uzení (uzení) ideálně mezi 70 a 130 stupni Celsia. K udržování teploty v požadovaném rozmezí používejte teploměr na vnější straně dvířek. Při studeném uzení je vlhkost vzduchu zpravidla vysoká, mezi 70 a 80 procenty. Toho se dosáhne tak, že se dodaný tácek, který slouží také k zachycení tuku, naplní vodou a zavěsí pod udící potraviny. Uzení s tepro Lockport: Velkoryse exkluzivní funkce Maso a zelenina získají při uzení intenzivní a chutnou kouřovou chuť. Ať už se jedná o bukové, dubové, javorové, hikorové, jablečné nebo třešňové dřevo - rozhodnete se sami výběrem dřevěných třísek. Díky šetrnému vaření je i horké uzené maso obzvlášť křehké. A grilované jídlo je také o něco zdravější než tradičně grilované jídlo. Neboť se vyhnete škodlivým látkám, které mohou vzniknout při spalování tuku nebo jiných tekutin během grilování. Jednoduše pohodlné: s mnoha užitečnými detaily Díky bočním držadlům můžete tuto velkou udírnu dokonce přemístit na místo, které si sami zvolíte, nejlépe ve dvou. Příslušenství udírny je praktické a užitečné. Díky háčkům na zavěšení uzených potravin můžete využít celý prostor pod ohništěm. Součástí dodávky jsou také kvalitní grilovací rošty. Ty lze použít i pro přímé nebo nepřímé grilování. Příslušenství: Pokud potřebujete něco dalšího k uzení nebo grilování Pokud vám k uzení nebo grilování ještě něco chybí, určitě to najdete v naší všestranné nabídce příslušenství. Od zapalovačů, rukavic a grilovacího náčiní až po grilovací koše a mnoho dalších výrobků, náš tepro "Svět zahrady a bydlení" a objevte naši rozsáhlou nabídku. Určitě zde najdete to, co hledáte. Popis: Hlavní rysy a funkce: Dvoudílná dvířka (nahoře/dole) se dvěma vysoce kvalitními kovovými úchyty S práškovým nástřikem pro dlouhou životnost a odvodem spalin Zásobník na vodu (vlhkost) a na sběr tuku Aroma zásobník na dřevěné třísky Praktické háčky na zavěšení uzených potravin Kvalitní grilovací rošty z nerezové oceli Teploměr na dvířkách pro přesnou kontrolu procesu grilování Boční držadla pro pohodlné přenášení Integrované zapalování v otočném ovladači (piezoelektrické zapalování) Včetně hadice a regulátoru Materiály a zpracování: Hořák z nerezové oceli, výkon max. 3,5 kW 3 grilovací rošty z nerezové oceli, každý o rozměrech cca 32,5 x 31,5 cm Dvoustěnná, práškově lakovaná dvířka se dvěma kovovými úchyty Práškově lakovaný kryt Práškově lakovaný přední panel 4 práškově lakované nožičky V německých zahradách se trend kouření prosazuje nebo je jeho součástí již delší dobu. Kuřárna „,Lockport“, je skutečným lákadlem pro oči a poskytuje zcela nové zážitky z požitku. 1 hořák z nerezové oceli, výkon max. 3,5 kW 3 chromované grilovací rošty, každý o rozměrech cca 32,5 x 31,5 cm 2 dělená dvoustěnná, práškově lakovaná dvířka se 2 kovovými úchyty Teploměr práškově lakovaný kryt práškově lakovaný čelní panel 4 práškově lakované nohy Závěsné háčky v udírně Včetně aroma misky Včetně misky na vodu nebo sběr tuku s odtokem do komína. Odkapávací miska na tuk s odtokem do komína 2 držadla na přenášení integrované piezoelektrické zapalování v ovládacím voliči včetně hadice a regulátoru Vnější rozměry cca 46 x 42 x 104 cm (š x h x v) Barva: černá Hmotnost: 13,95 kg Udírna se skládá z varné komory a spalovací komory s hořákem z nerezové oceli o výkonu 3,5 kW. Nad spalovací komorou se nachází aroma box, který lze podle chuti individuálně naplnit různými udícími třískami. Odtud může být díky komínovému kouřovodu kouř odváděn do varné komory a dodávat grilovaným pokrmům charakteristickou kouřovou chuť. Díky plynulé regulaci teploty lze snadno a bez problémů provádět jak teplé (30-50 °C), tak horké uzení (60-120 °C). Pomocí integrovaného teploměru máte vždy vše pod kontrolou a díky dvoudílným práškově lakovaným dvířkům nemůže teplo z trouby uniknout ihned po jejich otevření. Trouba „,Lockport“, umožňuje různé možnosti přípravy pokrmů. Ať už se ryby, maso nebo klobásy budou udit zavěšené nebo naležato, je to díky dodávaným háčkům a roštům nekomplikované. Vařením v kouři se uzené potraviny nejen rovnoměrně propečou ze všech stran, ale také se zvýší jejich trvanlivost. Další výhodou je, že „,Lockport“, znamená zdravý způsob přípravy. Tuk ani tekutiny nemohou unikat skrz uzení....