Tvarohy
Moravia Tučný tvaroh 250 g
Jihočeský tvaroh je nezbytnou surovinou pro tradiční českou kuchyni. Má hladkou, krémovitou konzistenci a hodí se spíše pro studenou kuchyni (pomazánky, dezerty).
Měkký tvaroh, odtučněný patří mezi základní druhy tvarohů, má velmi jemnou, roztíratelnou konzistenci a je určen k přímé konzumaci, pro přípravu pomazánek a tvarohových moučníků.
Bio tučný tvaroh BGL 250 g
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Tvaroh polotučný. Značková kvalita FINE LIFE na vašem stole Za produkty, které jsou srovnatelné se značkovými...
Bio tvaroh bez laktózy BGL 250 g
Má vysoký obsah tuku – je hladší s krémovitější konzistencí a hodí se spíše pro studenou kuchyni (pomazánky, dezerty).
Tvrdý tvaroh se vyznačuje vysokým obsahem kvalitních bílkovin, vápníku a minimem tuku. Jedná se v podstatě o nezralý sýr s nízkou energetickou hodnotou.
Bio krémový tvaroh 0,2 % tuku BGL 350 g
Bio bylinkový tvaroh se smetanou BGL 200 g
BIO tvaroh Milko je vyroben speciální technologií z BIO mléka a smetanové kultury a mikrobiálního syřidla.
Tvrdý tvaroh je určen ke strouhání, výborně se hodí k řadě sladkých pokrmů, ale oceníte ho i jako náhradu tučnějšího sýra.
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Tvaroh jemný. Obsah sušiny min. 23 %, obsah tuku v sušině: 5 %. ARO – levně, ale kvalitně.Značka ARO je privátní značkou makro....
Hutný tučný tvaroh z ovčího mléka, který neobsahuje ani stopy bílkovin kravského mléka. Je vyroben pouze z čerstvého ovčího mléka z Alp od volně se pasoucích ovcí.
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Tvaroh měkký tradiční, 250 g. O výrobci Zpracování mléka má v oblasti Olomoucka, Prostějovska a Přerovska bohatou tradici, která...
Vlastnosti Pečlivě vyrobený Složení Obsah tuku max. 0,5 %, Obsah sušiny min. 16 % Výrobek obsahuje mléko.
Tvaroh je smetanové chuti a tužší konzistence a obvykle bílé barvy. Vzniká srážením mléčné bílkoviny.
Tento tvaroh má jemnou, avšak pevnou konzistenci a je vynikající na přípravu desertů a pomazánek. Je vyroben pouze z čerstvého senného kozího mléka z Alp od volně se pasoucích koz.
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Měkký tvaroh vyrobený z kravského mléka. Využití má v sladké i slané variantě, ideální pro přípravu pomazánek, nebo jako náplň do...
Tvaroh je nezrající sýr získaný kyselým srážením. Mléčně bílá barva v celém obsahu stejnorodá, jemné konzistence a lehce smetanově mléčné chuti.