Popis
Zico Ciro Amalfi 100
Pečící plocha o průměru 100 cm, to už je pořádný pracovní prostor pro upečení až 4 pizz nebo 10 bochníků chleba. Amalfi 100 je ideální pro přípravu více porcí najednou v rámci větší rodiny nebo společenského setkání. Vestavné pece ZIO CIRO jsou navrženy italskými odborníky tak, aby dokázaly za 60 až 90 sekund upéct pizzu neapolského typu. Zároveň dokáží udržet vysokou teplotu po dlouhou dobu po vyhasnutí ohně, abychom mohli upéct vynikající nevysušené maso nebo upéct nejrůznější druhy pečiva. To vše bez nutnosti mnohahodinového rozpalování pece a bez velké spotřeby dřeva. Výhody vestavných pecí ZIO CIRO:
pečící plocha COTTO z vypalovaného italského jílu (stejná jako u komerční řady)
klenba z žáruvzdorného betonu s příměsí expandovaného jílu
teploměr v ocelových dvířkách
jednoduché sestavení
ručně vyrobeno v Itálii
Dodávka zahrnuje:
5 elementů dna pece
4 elementy klenby
1 ocelové dveře s teploměrem
2 boční části vstupu
2 elementy ozdobné vstupní klenby
1 element pro odvod kouře
Izolace a materiály pro povrchovou finální úpravu nejsou součástí dodávky.
Dostupnost: 10 až 15 pracovních dnů
Parametry:
Průměr pečící plochy:
100 cm
Vnější rozměry:
1600 x 1190 x 740 mm (hloubka x šířka x výška)
Váha:
375 kg
Komín:
ø 250 mm
Materiály klenby:
žáruvzdorný beton s příměsí expandovaného jílu
Materiály dna pece:
vypalovaný italský jíl COTTO
Kapacita:
až 4 pizzy o průměru 30 cm, 10 bochníků chleba
Ke stažení
Návod na stavbu pece ZIO CIRO
Parametry
Výrobce | Zio Ciro |
Typ | venkovní |
Teploměr | ano |