Popis
Amylon Cukr skořicový 250 g
Skořicový cukr z pečlivě vybraných surovin skvěle kombinuje cukr s mletou skořicí, která dodává pečení výraznou, tradiční a příjemnou chuť i vůni. Štrůdl se bez tohoto cukru neobejde, perfektní je i do pečiva, dezertů, svařeného vína, na doladění kávy nebo sladké dobroty, např. lívance. Velké a výhodné 250 g balení.Amylon Skořicový cukr BIO 250 g
- pečení - skořicovým cukrem ozvláštníte svoje klasické moučníky
- krémy - i studené dezerty můžete provonět skořicí
- kaše - poté, co si svoji oblíbenou snídani posypete ovocem, ořechy nebo semínky, můžete ochutit skořicovým cukrem
- zmrzlina - zkuste domácí třeba jablečnou zmrzlinu ochutit skořicový cukrem
- nápoje - skořicový cukr přinese novou chuť do horkého čaje i do chladivého koktejlu
Sladká chuť je člověku přirozeně příjemná a cukr je v naší stravě hlavním zdrojem energie. Bio skořicový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného. Jeho hlavní složkou je třtinový cukr, který se vyrábí z cukrové třtiny jejím lisováním a následně vařením získané šťávy. Neobsahuje syntetické aroma, ale mletou skořici.
Cukrová třtina je vysoká mohutná tráva, která může mít až 6 metrů. Ve stéblech se nachází dřeň s obsahem cukru kolem 20 %. Vyskytuje se pouze v tropických oblastech s bohatou půdou. V Čechách známe třtinový cukr až od dob křižáckých válek. Ze začátku se jednalo spíše o vzácnost, rozšířil se až s dovozem z amerického kontinentu. V čase Napoleona byl vytlačen cukrem řepným, dnes se do našich kuchyň zase vrací.
Tento skořicový cukr je jedním z BIO řady produktů od společnosti AMYLON. Ocení ho především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. BIO potraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Složení:
Cukr, mletá skořice (11%)
Skladování:
Skladujte v suchu.
Parametry
Výrobce | Amylon |
Bio | ano |