Popis
Amylon želatina Bio 20 g
Bio Želatina je přírodní zahušťovadlo, skvělé pro přípravu naslano i nasladko, ať už jako želé na dorty či koláče anebo do aspiků a tlačenek. Užívá se i pro krémy, polevy či pudingy anbeo jako želírující činidlo. Naše želatina je výborně rozpustná a perfektně držící tvar. Vyrobena z živočišného kolagenu, z pouze BIO chovů.Složení:
Bio vepřová želatina jedlá v prášku
Příprava:
Na přípravu vezměte 500 ml hmoty. Do poloviny studené tekutiny (250 ml) vmícháme želatinu a necháme 10 minut nabobtnat. Zbylou tekutinu (250 ml) svaříme a vmícháme do nabobtnalé želatiny a dále zpracováváme podle receptu..
Nutriční hodnoty ve 100 g:
Energie 1435kJ/342kcal, bílkoviny 84g, tuky 0g, sacharidy 0g, sůl 0,08g.
Hmotnost:
20g
Výrobce:
Amylon a.s., Ronov nad Sázavou 13, 582 22 PřibyslavBIO
CZ-BIO-001
Parametry
Výrobce | Amylon |