100 %
(1 hodnocení)
Amylon
Zobrazit další nabídky
100 %
(1 hodnocení)
Amylon
Zobrazit další nabídky

Popis

Amylon želatina Bio 20 g

Bio Želatina je přírodní zahušťovadlo, skvělé pro přípravu naslano i nasladko, ať už jako želé na dorty či koláče anebo do aspiků a tlačenek. Užívá se i pro krémy, polevy či pudingy anbeo jako želírující činidlo. Naše želatina je výborně rozpustná a perfektně držící tvar. Vyrobena z živočišného kolagenu, z pouze BIO chovů.

Složení:

Bio vepřová želatina jedlá v prášku

Příprava:

Na přípravu vezměte 500 ml hmoty. Do poloviny studené tekutiny (250 ml) vmícháme želatinu a necháme 10 minut nabobtnat. Zbylou tekutinu (250 ml) svaříme a vmícháme do nabobtnalé želatiny a dále zpracováváme podle receptu..

Nutriční hodnoty ve 100 g:

Energie 1435kJ/342kcal, bílkoviny 84g, tuky 0g, sacharidy 0g, sůl 0,08g.

Hmotnost:

20g

Výrobce:

Amylon a.s., Ronov nad Sázavou 13, 582 22 PřibyslavBIO

CZ-BIO-001
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Amylon
Zobrazit další nabídky