Přísady na pečení
BALENÍ 1 000 g JAK POUŽÍVAT - při překyselení žaludku - 2 lžičky rozmíchat ve voda vypít - praní - 1/2 hrnku jedlé sody k pracímu prášku
Proxim Cukrářské droždí amonium, 100 g Proxim Cukrářské droždí amonium je určené pro domácí i profesionální pečení, kdy potřebujete rychlé a efektivní kypření těsta. Při...
Rostlinný tuk jemné vůně vhodný na pečení, vaření, výrobu čokolády i péči o pokožku.
POPIS Sypká směs na přípravu perníků. SLOŽENÍ: BIO kukuřičný škrob, kypřicí látky (vinany draselné, uhličitany sodné), bio perníkové koření (skořice Cassia bio, hřebíček...
Přírodní, lisované za nízké teploty z nepražených kakaových bobů Criollo, vhodné na vaření, pečení i péči o pokožku.
Velmi rychle a kontrolovaně pracující startovací kultura BITEC LS-25-2 od firmy Gewürzmüller. Přípravek je vhodný pro pevné trvanlivé výrobky vyráběné studenou cestou (Poličan,...
Kypřící prášek na bázi vinného kamene a jedlé sody bez použití fosfátů, který může způsobit nerovnováhu vápníku v těle. Je v BIO kvalitě, bez lepku a dá se použít na širokou...
Natural žitný kvásek BIO 30g Pokud si rádi pečete vlastní chléb, určitě musíte vyzkoušet BIO žitný kvásek. Hlavní výhodou je výtečná chuť, kterou díky tomuto kvásku bude Váš...
Jak používat a dávkovat aktivní jemně granulované instantní droždí Obsah sáčku důkladně smíchejte s moukou v poměru 3 g droždí na 200 g mouky. Přidejte další přísady podle...
Jemná hotová cukrářská poleva bílá. Vhodná k polevání pekařských a cukrářských výrobků, zdobení nebo formování. Složení: cukr, plně ztužený rostlinný tuk (palmojádrový -...
Bezlepkové droždí 10g Lesaffre. 10 g droždí na 1 kg mouky. Sušené droždí se skvěle hodí pro přípravu kynutých těst. Velkou výhodou je jednoduché použití a dlouhá...
Obsah 1 sáčku živné soli VÍNKA stačí pro dodání živin pro dostatečný nárůst kvasinek pro kvašení 10-ti litrů.
BALENÍ 250 g JAK POUŽÍVAT Použijte k výrobě čokolády, do dezertů, zmrzliny nebo smoothie. Máslo můžete také vtírat do kůže jako výborný zvláčňující prostředek, masážní či...
Dr. Oetker Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky 20g Není želatina, jako želatina. Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky Dr. Oetker byla speciálně vyvinuta na použití na...
Instantní chlebový kvásek dodá pečivu tu správnou chuť. NENAHRAZUJE DROŽDÍ! Složení: sušený JEČNÝ fermentovaný produkt (mouka JEČNÁ, syrovátka zahuštěná (MLÉKO), extrakt JEČNÝ...
Bezlepkový a bezfosfátový kypřící prášek do pečiva obsahuje vinný kámen, běžnou jedlou sodu a bio kukuřičný škrob. Používáme jej stejně jako běžný kypřící prášek, oblíbený je i...
O produktu Tradiční želírovací přípravek k výrobě klasických sladkých marmelád, džemů a želé. Jeden sáček vystačí na 1 000 g ovoce a 1 150 g cukru, džem se vaří pouze 6...
- Čistý prášek - Zahušťovadlo Možná to zní jako název z laciného sci-fi filmu, ale xantanová guma je ve skutečnosti široce používaným zahušťovadlem. Ve skutečnosti je xanthan...
Citronan sodný, citrát, citran E331 Citronan je sůl kyseliny citronové, která se využívá jako tavící sůl, emulgátor, k úpravě kyselosti. Vyrábí se průmyslově přidání hydroxidu...
Vaše rohlíčky budou chutné i další dny... Univerzální zlepšující přípravek na běžné i jemné pečivo, tolerance kynutí, prodloužená trvanlivost pečiva, pro malé i průmyslové...