Přísady na pečení
BALENÍ 1 000 g JAK POUŽÍVAT - při překyselení žaludku - 2 lžičky rozmíchat ve voda vypít - praní - 1/2 hrnku jedlé sody k pracímu prášku
Toto cukrářské droždí se při vysokých teplotách (pečení) mění v plyn, který kypří těsto. Těsto je ihned vhodné ke zpracování, můžete jej však připravit i předem a uchovat...
Bio kypřící prášek z vinného kamene
Čokoládová poleva Master Martini je velmi oblíbená mezi pekaři a cukráři. Tato poleva je vhodná na zdobení cukroví, sušenek, zákusků, dortů a mnoho jiných cukrářských...
Snadná a rychlá příprava polevy. Hotová poleva je krásně hladká a lesklá. Výrazná punčová chuť dokonale vylepší každý moučník. S její pomocí vykouzlíte punčové řezy jako v...
Tuková pistáciová poleva - zelená barva, jemná příchuť, neláme se při krájení, dobře zmrazitelná, hmotnost 500g PRÁCE S POLEVAMI: každá poleva se rozpouští při max. teplotě...
Jedlá soda potravinářská bio*nebio 250 g
Agar od Wolfberry je výbornou a velice zdravou alternativou želatiny. Přírodní želatinový přípravek se získává z červených mořských řas. Je průhledný, bez chuti a zápachu a...
Ovocná tuková POLEVA JAK SE PATŘÍ - žlutá s citrónovou CHUTÍ I VŮNÍ Velkou výhodou této polevy je její typ výroby - disky, které se lépe rozpouštějí i dávkují. Výrobce uvádí...
POPIS JAK POUŽÍVAT BIO KYPŘÍCÍ PRÁŠEK DO PEČIVA Použijeme jej stejným způsobem jako běžný kypřící prášek. Na 500 g sypkých surovin přidáme 3 lžičky (17 g) prášku....
V běžném kypřicím prášku je kyselou složkou nezdravá fosforečná sůl. Ta je obsažená také v tavených sýrech nebo šumivých nápojích a v organismu nepříznivě působí na vstřebávání...
Fondánová hmota základní. Použití: Pro pekařskou a cukrářskou výrobu k polévání, k výrobě fondánové náplně a krému. Fondán za stálého míchání plynule zahříváme v duplikátoru,...
Vinné sušené kvasinky zlepší kvasný proces. Obsah 1 sáčku kvasinek VÍNKA stačí na prokvašení cca 5 litrů ovocné šťávy (k přípravě 10 litrů vína), suché kvasinky se před...
Jahodová poleva jak se patří - růžová s jahodovou chutí i vůní Velkou výhodou této polevy je její typ výroby - disky, které se lépe rozpouštějí i dávkují. Výrobce uvádí toto...
- BEZ LEPKU - BEZ PŘIDANÉHO CUKRU Výborný pomocník při pečení, vaše těsto bude odlehčené a nadýchané. Pomůže vám připravit skvělé bábovky, muffiny nebo sušenky. Prášek do...
BALENÍ 12 g DÁVKOVÁNÍ Prášek rozmícháme v mouce vhodné pro bezlepkovou dietu a přidáme do těsta. Používáme ho při přípravě třeného, křehkého a piškotového těsta, perníků apod....
Přírodní želatina z BIO chovů Proč použít BIO Želatinu? Bio Želatina je oblíbené přírodní zahušťovadlo, protože účinně zadržuje vodu a tvoří stabilní gelovou strukturu. V...
POPIS Sypká směs na přípravu perníků. SLOŽENÍ: BIO kukuřičný škrob, kypřicí látky (vinany draselné, uhličitany sodné), bio perníkové koření (skořice Cassia bio, hřebíček...
Směs na vanilkový krém (300g) Pomocí této směsi připravíte lahodný vanilkový krém, který je možné použít nejen jako náplň, ale i jako ozdobu dortů, muffinů a dalších zákusků....
Sušené pekařské droždí, emulgátor (sorbitolmonostearát). Na 100 g výrobku: Energetická hodnota 1658 kJ/392 kcal Tuky 6,0 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,0 g...