100 %
(6 hodnocení)
Labeta
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky
100 %
(6 hodnocení)
Labeta
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky

Popis

Labeta Bez lepku Drobený dort 410 g

Balení obsahuje

320 g směsi na korpus, 90 g směsi na náplň

K tomu přidáte

Na těsto: 100 g změklého margarínu na pečení nebo másla, 2 vejce,  275 ml mléka

Na náplň: 3 banány, 500 ml vychlazené šlehačky

Složení

cukr, kukuřičná mouka, rýžová mouka, modifikovaný kukuřičný škrob, kukuřičný škrob, čokoládové kousky 5 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: sojový lecitin, vanilin), bramborový škrob, kakao, kypřicí látky (uhličitany sodné, difosforečnany), emulgující přípravek (glukózový sirup, plně ztužený palmový tuk, emulgátor: estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou octovou, mléčná bílkovina), aroma, jedlá sůl, stabilizátor: difosforečnany, zahušťovadlo: xanthan

Obsahuje kakao s certifikací Rainforest Alliance - lepší budoucnost pro lidi a přírodu.

 

Návod na přípravu

Směs na přípravu korpusu, margarín, vejce a mléko šleháme elektrickým šlehačem 3 minuty na nejvyšším stupni. Těsto rovnoměrně rozetřeme do tukem vymazané a bezlepkovou moukou vysypané dortové formy o průměru 24 – 26 cm. Uhladíme a pečeme při 170 °C cca 30 minut. Po vychladnutí vydlabeme korpus pomocí lžičky do hloubky cca 1 cm. Vydlabanou část korpusu nahrubo rozdrobíme. Oloupané banány podélně rozkrojíme a položíme na korpus. Do téměř vyšlehané šlehačky přidáme směs na náplň a došleháme do tuha. Hotovou náplň navršíme kopulovitě na korpus a drobením dort posypeme. Necháme v lednici asi 2 hodiny ztuhnout.

Výživové hodnoty
v suché směsi

Energetická hodnota [kJ/kcal]
1563/ 371

Tuky [g]
2,5

z toho nasycené mastné kyseliny [g]
0,3

Sacharidy [g]
84,2

z toho cukry [g]
36,3

Bílkoviny [g]
2,7

Sůl [g]
1,4

Vláknina [g]
0,7
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Labeta
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky