100 %
(7 hodnocení)
Muso 400 g Bílá
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky
100 %
(7 hodnocení)
Muso 400 g Bílá
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky

Popis

MUSO MISO shiro-bílá rýže 400 g

Co je to miso?Miso je hnědá kvašená pasta, pro jejíž výrobu se používají sójové boby, sůl, fermentační činidlo a často také nějaký druh obiloviny. Existuje mnoho druhů misa. Obecně platí, že čím je miso tmavší, tím déle bylo fermentováno a tím intenzivnější je jeho chuť. Miso by nemělo projít varem.
Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso. Nasládlá chuť, světlá barva a jemné aroma – tak by se dalo charakterizovat Miso shiro.
Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.
 
Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.
Země původu: Japonsko
 
Složení: Rýže 34 %, voda, SÓJOVÉ boby 26 %, jedlá mořská sůl, sirup z batátů, alkohol 2 %, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).
Skladován: Skladujte v uzavřeném obalu na suchém a chladném místě. Po otevření dobře uzavřete a skladujte v chladničce.
Nutriční hodnoty:

 
 
Na 100 g

Energetická hodnota
800 kJ/190 kcal

Tuky:
5,1 g

z toho nasycené mastné kyseliny:
0,7 g

Sacharidy:
22 g

Z toho cukry:
19 g

Vláknina:
6,3 g

Bílkoviny
11 g

Sůl:
5,4 g

 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Muso
Hmotnost balení 400 g
Odrůda Bílá
Bio ne
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky

Články odjinud