Popis

Veto Patifu Paštika hokaido 100 g

PATIFU paštika se z 1/4 skládá z tofu, které si společnost Veto sama vyrábí a ještě za čerstva přidává do pomazánek. Veto se výrobě tofu věnuje již přes 20 let a používá zásadně certifikovanou a testovanou sóju bez genetické modifikace.

Kromě tofu jsou v produktu také kvalitní brambory pro pastózní strukturu a tuzemský řepkový olej. Dále obsahuje dýni, smaženou cibulku a droždí pro jemnou chuť. Produkt vydrží bez chlazení dlouho dobu trvanlivý, takže ani při pokojové teplotě se na něm nevytváří žádná vrstva tekutého tuku. PATIFU paštika se vyrábí v mnoha různých variacích a vy si můžete vybrat dle chutě.

Tipy a recepty na použití paštiky PATIFU hokkaido:

- pomazánka - pečivo namazané s touto paštikou stačí ozdobit kousky zeleniny

- rychlá dýňová polévka - osmahneme cibulku, přidáme paštiku a vodu, vše rozmícháme, provaříme a nakonec jen dochutíme solí, muškátovým oříškem a pepřem, podáváme se zakysanou smetanou posypané čerstvými bylinkami

- dipy - v mixéru můžete paštiku rozmixovat například s jogurtem, kari, česnekem nebo i s čerstvými bylinkami a podávat jako dip k pečeným bramborům či zelenině

 

Složení : Voda, dýňě 19 %, tofu 17 % (SÓJA, nigari), rostlinný olej, brambory, droždí, smažená cibulka, drožďový extrakt, koření, zahušťovadla: karagenan, guma guar.

Návod k přípravě : Určeno k přímé spotřebě.

Kalorická hodnota/energie (na 100g):681kJ/163kcal. Tuky: 13,1 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 1,5 g. Sacharidy: 6,2 g. z toho cukry: 0,8 g. Bílkoviny: 4,4 g. Sůl: 1,1 g

Skladování: Skladujte v 2–27 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Legislativní zařazení: Sterilovaný sójový výrobek - konzerva.

Země původu : Česká republika.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Veto Eco
Obsah balení 100 g
Příchuť hokkaido
Bio ne