Popis

EXPRES MENU Masové koule v rajské omáčce s fusilli 500 g

Šťavnaté masové koule v oblíbené rajské omáčce z vývaru, kořenové zeleniny, rajčat a voňavého koření. Přílohou jsou fusilli z rýžové mouky. Hotové jídlo Masové koule v rajské omáčce s fusilli - komplet menu od výrobce Expres Menu. 
Šťavnaté masové koule v oblíbené rajské omáčce z vývaru, kořenové zeleniny, rajčat a voňavého koření. Přílohou jsou fusilli z rýžové mouky.
Firma Expres menu je proslulá svými výbornými sterilovanými pokrmy, jenž jsou vyrobeny z kvalitních, geneticky nemodifikovaných, surovin. Krůtí maso má velmi jemnou chuť a je velmi oblíbené. Pokud k němu navíc přidáte chutnou slaninu, vznikne neodolatelné jídlo. Teď i jako kompletní menu které obsahuje hotové jídlo i s přílohou. 
Hlavní vlastnosti:

snadná příprava 
dlouhá doba spotřeby bez nutnosti chlazení ( skladování +1 až +30°C )
poctivě uvařeno a sterilováno do praktických pytlíků bez použití konzervantů, barviv a lepku
s přílohou
počet porcí: 1
sterilované jídlo
vyrobeno z geneticky nemodifikovaných surovin

Složení: rýžové těstoviny (40 %) (rýžová mouka, tapiokový škrob, sůl, kurkuma), masové koule (24 %) [vepřová plec (68 %), hovězí přední (38 %), vejce, sůl kamenná, pepř mletý], hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák, petržel), cukr řepný, cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, sůl kamenná, řepkový olej, pepř, skořice, bobkový list.
Informace pro alergiky: výrobek neobsahuje alergeny
Tabulka výživových hodnot:

Výživová hodnota
na 100 g

Energetická hodnota
 488,4 kJ / 116,3 kcal

Bílkoviny 
6 g

Tuky
3,3 g

Sacharidy
17,5 g

Cukry
0,3 g

Sůl
0,7 g

Nasycené mastné kyseliny
1,1 g

Příprava jídla:
Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut.
V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.
V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou, případně použijte samoohřev.
Sáček s přílohou před podáváním promačkejte.
Skladování: Skladujte při teplotě od +1 °C do +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.Minimální trvanlivost do: viz obal.
Výroba jídel Expres Menu:
Zobrazit více

Parametry

Výrobce EXPRES MENU
Značka EXPRES MENU
Hmotnost 500 g
Druh masa vepřové
Bezlepková ano
Typ jídla hlavní jídla
Do mikrovlnky ano