Popis
Biovegan Cukr želírovací Bio 500 g
Želírovací cukr Biovegan na 1 kg ovoce. S želírovacím cukrem bez vaření čerstvého ovoce nebo mraženého ovoce, rychle a jednoduše připravíte na vitamíny bohatou ovocnou pomazánku. Nepřekonatelná chuť čerstvého ovoce je obzvláště dobrá a dává tomuto ovocnému potěšení opravdový chuťový zážitek. Veganský, bezlepkový, v biokvalitě.Německá firma Biovegan je průkopníkem v branži doplňků na vaření a pečení. Výrobky jsou veganské a v biokvalitě. Sortiment je mimořádně široký: zdobení na dorty, přírodní barviva (kde účinné složky pocházejí z takových surovin jako řepa nebo zelený čaj), želírovací cukr, rostlinná želatina agar, kvásek a mnoho dalšího.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, ten tak zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení:
Třtinový cukr*, želírující látka: jablečný pektin. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, hořčice a sójových bobů. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování:
Skladujte na suchém místě a chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
Země původu:
EU / Mimo EU
Certifikace:
DE-ÖKO-006
BIO:
Ano
Příprava / určení:
1 balení na 1000 g ovoce. Příprava s ovocem: omyté ovoce osušte, nakrájejte na kousky, případně zbavte jádřinců/odpeckujte, přidejte obsah sáčku želírovacího cukru, kyselinu citronovou (5 g) nebo citronovou šťávu, dobře promíchejte a za stálého míchání přiveďte k varu. Vařte minimálně 3 minuty. Vyzkoušejte kvalitu želírování. Pokud není dostatečně zželírováno, nechte ještě několik minut vařit. Zopakujte kvalitu zželírování. Naplňte pomazánku do čistých sklenic a dobře uzavřete. Příprava želé ze šťávy: použijte 700 ml šťávy a 500 g želírovacího cukru. Ostatní kroky jsou stejné.
Parametry
Výrobce | Biovegan |
Bio | ano |