Popis
Retigo O-1011 i
Standardní příslušenství:• Digitální ovládací displej
• Teplotní sonda
• Softwarové rozšíření na 99 programů s 5 kroky
• Horký vzduch 30 - 300 °C
• Kombinovaný režim 30 – 300 °C
• Pára 99 – 130 °C
• BIO vaření 30 – 98 °C
• Regenerace
• Banket systém
• 1 rychlost ventilátoru
• Automatický start
• Automatický předehřev/zchlazení
• Rozvírací dvojité dveřní sklo zabraňující úniku tepla
• Energy logic - využití tepla odpadní páry
• USB rozhraní
• LAN – možnost připojení do sítě, komunikace přes internetový prohlížeč
- 150-250 jídel
Příslušenství na objednávku:
• Opačné otevírání dveří
• Klapka pro odtah přebytečné páry
• Bezpečnostní otevírání dveří ve dvou krocích
• Možnost sestavy 611/1011
• Možnost modi kace zásuvů na 10 x 400/600 ( sada žebříků )
Nástřikové konvektomaty za dobu svého vývoje urazily dlouhou cestu k současné vysoké technické úrovni, širokému rozsahu použití, snadné obsluze a schopnosti nahradit rozsáhlou
paletu různých prvků z varného bloku. Díky technickému řešení konvektomatů dochází k úsporám při zpracování potravin a to jak váhovým tak i k úspoře tuků, ke snížení spotřeby vody a energií.
Nabízené nástřikové konvektomaty jsou díky své jednodušší konstrukci v nižší cenové relaci a tím jsou vhodné i pro menší uživatele. Tepelná úprava potravin je prováděna horkým vzduchem, který je do pracovního prostoru rovnoměrně vháněn pomocí ventilátoru. Vývin páry se odehrává ve varném prostoru rozstřikem vody na topná tělesa. Toto technické řešení umožňuje provádět rozličné tepelné
Úpravy pokrmů, jako je vaření, dušení, smažení nebo grilování.
Parametry
Výrobce | Retigo |
Systém vytváření páry | nástřikový |
Kapacita | 150 - 250 |
Gril | ano |
Sous-vide | ano |
Dotykový displej | ano |