Popis

Expres Menu Boršč 330 g

Hutná svačinová polévka Boršč od firmy Expres menu z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou. Hutná svačinová polévka Boršč  od firmy Expres menu z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou.
Složení:
hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), hovězí maso přední, rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), zelí hlávkové, červená řepa sterilovaná (červená řepa, voda, ocet, cukr, sůl, aroma), vepřové maso (plec), smetana, rýžová mouka, kukuřičná mouka, kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák, petržel), brambory, cukr, cibule, uzená slanina (vepřové sádlo), citron, sůl kamenná, paprika mletá, bobkový list.
Snadná příprava:
Produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.
Ohřát můžete několika způsoby:

Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.

Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
Použijte samoohřev od Adventure Menu, vložte uzavřený sáček a nalijete trochu vody. Za cca 12 min je jídlo ohřáté.

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota kJ:
320

Energetická hodnota kcal:
76

Tuky:
4,0 g

Nasycené mastné kyseliny:
0,9 g

Sacharidy:
8,0 g

z toho cukry:
3,4 g

Bílkoviny:
3,1 g

Vláknina:
0,9 g

Sůl:
1,0 g
Zobrazit více

Parametry

Výrobce EXPRES MENU
Značka EXPRES MENU
Hmotnost 330 g
Druh masa vepřové
Typ jídla polévky