100 %
(2 hodnocení)
40 kg Kaiser nerezové Rybářské na dřevo
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky
100 %
(2 hodnocení)
40 kg Kaiser nerezové Rybářské na dřevo
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky

Popis

Kaiser '125' na dřevo

 

Díky velikosti, poctivé izolaci a kvalitní nerezi, je moje "125" na dřevo ideální domácí udírna pro celoroční provoz. Maso a ryby se věší na háčky v horní a střední části na nerezové tyčky, případně můžete rozložit na 5 roštů v celé výšce udírny, který jsou součástí balení.

 

Vejde se do ní přibližně 20 kilo masa, přes 30 středních ryb nebo 35 klobásek.

  

Udíte pomocí drobného dřeva, dřevěného uhlí a nebo hrubší štěpky. Ideální je vytvoření žhavého základu, který poté posypáváte suchou, případně předem navlhčenou štěpkou pro vývin kouře.

 

Pro milovníky uzení studeným kouřem (do 30°C) doporučuju použít generátor studenýho kouře, kterej výrazně neovlivní teplotu v udírně a vydrží doutnat v závislosti na velikosti generátoru a venkovním počasí 4-10hodin bez potřeby elektrickýho proudu.

 

 

VERCAJK, CO NAJDETE V KRABICI:

 

1x univerzální zásuvka pro topení dřevem

 

3x rovný rošt

1x set háčků ve tvaru U (celkem 5kusů)

1x set háčků ve tvaru S (celkem 5kusů)

 

1x nástavec komínku s klapkou

1x teploměr

1x odkapová miska

 

4x tyč pro zavěšení háčků nebo klobásů 

500g hrubé bukové štěpky

 

 

CO SE MŮŽE HODIT NAVÍC:

 

 

 Na podstavci udírna dobře vynikne a navíc se nemusíte ohýbat. 

 

 

Generátor studenýho kouře - tradiční uzení při nízký teplotě. Nasypete piliny, zapálíte a vydrží kouřit 8-10 hodin.

Komínek proti dešti (nasadí se přímo na nástavec s klapkou)

 

 

 

Pokud jste lenošní věšet na háky nebo se to ani moc věšet nedá, rošty navíc se hodí

 

Síťovaný rošty jsou výborný na sýry a např. na křehký filety. Tenčí dráty znamenají lepší přistup kouře.

 

Můj prověřenej čistič dá nerez zase snadno do pucu bez strachu, že by udírně ublížil.

S ochranným obalem je to na sichr za každýho počasí

 

  Koření na pořádný uzení. Základ jsou bylinkový láky, koření směsi bez soli pro obalení masa před uzením a nebo epesní směsi na klobásky. 

 

 

TECHNICKÉ PARAMETRY:

 

materiál: nerez + izolační vata

kapacita potravin: 20 kg

průměr komínku: 100 mm

vnější rozměry: 385 x 1250x 410 mm

rozměry udící komory: 360 x 1065 x 325 mm

maximální doporučená teplota: 150 °C

váha udírny: 40 kg

 

 Pozn.: Udírna je vhodná pouze do venkovního prostředí a LZE ji napojit na externí kouřovod.

 

Tuto udírnu nabízíme i v elektrické variantě, kterou najdete zde.

 
Zobrazit více

Parametry

Hmotnost 40 kg
Výrobce Kaiser
Materiál nerezové
Rybářské ano
Varianta na dřevo
S grilem ne
Digitální ne
Maximální teplota 150 °C
Nerezové ano
Počet roštů 3 ks
Počet háčků 10 ks
S prosklenými dveřmi ne
Výška 125 cm
Šířka 38.5 cm
Hloubka 41 cm
Zobrazit více parametrů
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky