Maso, drůbež, ryby
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Kachní stehna chlazenáVařte jako šéfkuchař s privátní značkou Metro Chef.Metro Chef je hlavní vlajkovou lodí privátních značek...
Losos obecný prémiové kvality je ideální volbou pro milovníky rybích specialit. Tento losos se skvěle hodí k přípravě za syrova, takže si můžete bez obav vychutnat domácí sushi...
Mořský ďas, známý také jako Lophius piscatorius, je ryba, která na první pohled může působit děsivě, ale její maso je naopak jemné a chutné. Tato delikatesa je mezi gurmány...
Díky teplému kouři ryba ztrácí svoji strukturu a rozpadá se na jednotlivé plátky. Je neuvěřitelně univerzální v kuchyni, dá se použít na saláty, hlavní chody, party canapés,...
Ulovena v nejčistších vodách světa – v okolí Islandu, treska jednoskvrnná je známá svým jemným, bílým masem a lahodnou chutí. Není divu, že ji Britové milují ve svém tradičním...
Treska tmavá je oblíbenou volbou pro milovníky ryb díky své pevné konzistenci masa a výrazné chuti. Díky příznivému poměru ceny a kvality patří k našim nejoblíbenějším rybám....
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Kachní játra patří mezi gastronomickou pochutinu. Většinou se připravují podle francouzských receptů jako například paštiky,...
Losos prémiové kvality. Skvěle se hodí i k přípravě za syrova, nemusíte se bát domácího sushi či sashimi, luxusní je i tataráček. Základem kvality je ekologický a...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Dva kusy kachních čtvrtek tepelně opracované moderní metodou sous vide, zabalené ve vakuu spolu s výpekem, který obsahuje šťávu a...
Treska obecná je jednou z nejznámějších a nejčastěji konzumovaných ryb, kterou nabízíme v prvotřídní kvalitě. Naše treska je lovena na dlouhý vlasec v čistém arktickém moři, což...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Vodňanské Kachní čtvrtky chlazenéVařte jako šéfkuchař s privátní značkou Metro Chef.Metro Chef je hlavní vlajkovou lodí...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Kachní žaludky jsou výborné a jemné maso s výbornou strukturou. Skvěle se hodí do polévek a omáček. Vynikající jsou na smetaně,...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Losos obecný patří mezi nejvyhledávanější ryby. A to díky svému jemnému a vynikajícímů masu téměř bez kostí. Tip na přípravu...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Tepelně neopracované hovězí maso výborné na přípravu tataráku. Bez lepku. Vakuově baleno. O značce Gurmet Řezníci z Gurmetu...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Dva kusy kachních prsíček s kůží, bez kosti, tepelně opracované moderní metodou sous vide, zabalené ve vakuu spolu s výpekem,...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Vykostěné kuře s kůží, naplněné chutnou masovo-houbovou náplní, tepelně opracované moderní metodou sous vide, zabalené ve vakuu...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Specialita na gril připravená metodou sous-vide. Stačí grilovat 4min z každé strany. O produktu Dopřejte si hříšně dobrou...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Exkluzivní řez Tomahawk získal název podle svého vzhledu, který připomíná tradiční indiánskou sekeru. Krájí se z vysokého...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Steak nejčastěji využívaný k letnímu grilování. Charakterizuje jej typycká kost (bederní obratel) ve tvaru T - odtud získal i...
Kuřecí maso s kůží bez kosti s náplní – Sous Vide. Tepelně opracovaný masný výrobek s nádivkou, vakuově balený, chlazený. Podíl výpeku v balení cca 15 %. Hmotnost: cca 2,4 kg....