Popis

Recepty ze zájezdního hostince

Vybledlá přední strana, viz, dtuhý obrázek

Zájezdní hostinec vždy býval symbolem cesty, zastavení a pokračování. Autor Martin Jiskra procestoval život s vařečkou v ruce, aby se nakonec zastavil a začal budovat vlastní podnik. Jeho oddanost a nadšení pro řemeslo daly vzniknout poctivým českým pokrmům, na které do Zájezdního hostince U Jiskrů chodí dnes a denněvěrní štamgasti i noví hosté. Recepty, ovlivněné dobovou noblesní Evropou, pro vás šéfkuchař Jiskra uvařil, ochutnal, znovu uvařil a sepsal do kuchařky, nad níž zaplesá nejedna duše strávníka-čtenáře. Nechybí ani devět speciálních menu jako třeba „Knedlíkové nebe“, „Trhni si“ (věnováno trhanému masu) nebo menu inspirované M. D. Rettigovou.

Nádherné fotografie jídel jsou doprovázeny ikustracemi uměleckého dua Tomski&Polanski.
Zobrazit více

Parametry

Žánr kuchařky
Rok vydání 2022
Nakladatelství Došel karamel
Autor Martin Jiskra
Počet stran 260
Výrobce Došel karamel
Vazba vázaná
Jazyk české
Váha 1146 gramů
ISBN 978-80-88465-05-8
Zobrazit více parametrů