Popis
Sicilská kuchyně - Petr Šámal
Formát: 24x21 cmPočet stran: 216
Vazba: pevná
Autor žijící několik let na Sicílii přibližuje čtenářům to nejlepší, čím si tento středomořský ostrov získal jeho srdce. Vypráví o neskutečně milých obyvatelích, sicilských zvycích, zážitcích na pravé sicilské svatbě, moři, ale ten největší důraz je kladen na jídlo. V pěti samostatných oddílech, rozdělených dle druhu pokrmů, popisuje recepty na typická sicilská jídla, která jsou nejen zdravá, jejich příprava zabere leckdy doslova pár minut, ale především suroviny na ně jsou běžně dostupné i v České republice.
Parametry
Žánr | kuchařky |
Rok vydání | 2016 |
Nakladatelství | Epocha |
Autor | Petr Šámal |
Počet stran | 216 |
Výrobce | Epocha |
Vazba | Pevná bez přebalu lesklá |
Jazyk | české |
Váha | 870 gramů |
ISBN | 978-80-7557-006-2 |