Popis
Sonnentor Pískavice řecké seno bio krabička 120 g
Egypťané prý její semínka využívali jako koření. Naklíčené si je můžete vychutnat již po několika dnech a jejich síla a pikantní chuť vás jistě mile překvapí. Při klíčení voní po kari. Pískavice se používá do chutney, do omáček a v Indii i jako náhražka kávy. Klíčky pískavice se skvěle hodí také k těstovinovým pokrmům.Návod k použití: doba namáčení: 6-8 hodin, poté opláchnout, doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle, ideální teplota: 18-20°C, 2 x denně oplachovat. TIP: Výhonky zkonzumujte co nejdříve, případně lze 2-3 dny uchovat v lednici – jinak zhořknou. Před konzumací ještě opláchnout teplou vodou.
Sonnentor s.r.o.
Alergeny: Tento produkt neobsahuje žádné alergeny.
Skladovat v suchu a chladu.
Parametry
Výrobce | Sonnentor |
Hmotnost | 120 g |
Bio | ano |
Bezlepkové | ne |