100 %
(5 hodnocení)
Hengshun
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky
100 %
(5 hodnocení)
Hengshun
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky

Popis

Hengshun rýžový ocet 9° 500ml

HENG SHUN ocet se vyrábí z fermentované (kvašené) rýže nebo z rýžového vína. Existuje světlý i tmavý rýžový ocet. Světlý rýžový ocet sídlí především v Japonské kuchyní  převážně při přípravě sushi, ale je vhodný i na dochucování jiných pokrmů. S tmavým rýžovým octem se setkáte spíš v Číně.

Rýžový ocet je nejdůležitější ingrediencí v přípravě sushi. Má jedinečnou jemnou chuť, která ostatní vůně a chutě nepotlačí ale podpoří.

Vinný, jablečný či lihový jsou příliš výrazné a tedy se pro přípravu sushi nehodí.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Hengshun
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
Zobrazit další nabídky