Popis
Heera Cizrna hnědá 0,5 kg
Hnědá Cizrna (také známá jako Desi nebo Kala Chana) je menší verze pravidelné bledě žluté cizrny. Má hlubokou výraznou chuť. Používá se nejčastěji v asijských, indických a mexických receptech.Použítí:
v kari, polévkách a salátech. Dušená s masem jako jehněčí a ryby. Hnědá Cizrna může být také smíchána s dalšími drobnými luštěninami, jako je quinoa nebo amaranth, jako zajímavé, zdravé přílohy. Ideální pro výrobu humusu.
Doporučený způsob přípravy:
Cizrnu je nutné před přípravou namočit na několik hodin. Vodu po namáčení slijte a cizrnu dejte vařit do čisté nesolené vody. Vařte asi 1 a 1/2 hodiny dokud není zcela měkká. Během vaření občas promíchejte a seberte bílou pěnu, která se utvoří na hladině.
INFORMACE PRO VELKOOBCHODNÍ ZÁKAZNÍKY: počet kusů v kartonu - 20 ks
Složení: cizrna celá tmavá
- Objem: 500 g
- Země původu: Indie
- NUTRIČNÍ A ENERGETICKÁ HODNOTA:
- Výživové údaje na 100 g:
- Energetická hodnota: 683 kJ / 163 kcal
- Tuky: 3,68 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g
- Sacharidy: 26,79 g , z toho cukry: 4,56 g
- Bílkoviny: 7,68 g
- Soli: 0,5 g
Další autentické suroviny, které jsou nepostradatelnou součástí indické a asijské kuchyně:
Výběrové rýže
Originální koření
Dochucovací pasty
Mohlo by se hodit:
7 důvodů, proč jsou luštěniny přesně to, co váš jídelníček potřebuje
Pravidla vaření indické kuchyně, které možná neznáte
Jak připravit jídlo, které vám ušetří hodiny práce
Parametry
Výrobce | Heera |