Popis
Japonská kuchařka - Tim Anderson
Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo; bojíme se, že je jejich příprava příliš náročná, ingredience nedostupné a nákladné. To je ale chyba. Autor této kuchařky, Tim Anderson, nás přesvědčí, že skvostný japonský pokrm můžete vytvořit ze sedmi surovin, které koupíte v každém supermarketu – jestli chcete zajít dál, přikupte dalších deset. Tim Anderson začíná základními omáčkami a marinádami, které „japonizují“ jakýkoliv pokrm, pak přejde k nejoblíbenějším pokrmům, jako je gyoza, suši, yakitori, ramen a tempura. Recepty jsou srozumitelně popsané a označené podle obtížnosti, takže je snadné podle nich vařit a jídlo se vždy povede.Podtitul: Snadno a rychle
Autor: Tim Anderson
Rok vydání: 2019
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-7617-448-1
Počet stran: 224
Rozměry: 0,0 x 0,0 x 0,0
Parametry
Žánr | kuchařky |
Rok vydání | 2019 |
Nakladatelství | Esence |
Autor | Tim Anderson |
Počet stran | 224 |
Výrobce | Esence |
Vazba | Pevná bez přebalu lesklá |
Jazyk | české |
Váha | 995 gramů |
ISBN | 978-80-7617-448-1 |