Otafuku Mouka na přípravu Okonomiyaki a Takoyaki 180 g
Složenípšeničná mouka, modifikovaný škrob, sójová omáčka v prášku (odtučněné sójové boby, sůl, pšenice, dextrin, sůl), prášek do pečiva, zahušťovadlo kyselina alginováPřípravaOkonomiyaki: V míse smíchejte mouku s vodou. Do těsta vložíme vejce, uvařené maso a zeleninu a promícháme. Rozpalte pánev a přidejte do ní olej. Nalijte těsto na pánev a rozetřete ho do kruhu. Vařte z obou stran, aby byly na povrchu zlatavě hnědé.Takoyaki: Do mísy dáme vodu, mouku a vejce a promícháme je. Rozehřejte přístroj na takoyaki a do každého otvoru přidejte olej. Naplňte je do poloviny těstem a přidejte ingredience. Otvory doplňte těstem a pečte asi 2 minuty. Propíchněte vnější stranu kuliček špejlí a obraťte je. Kuličky otáčejte asi 4 minuty, dokud nezezlátnou.Alergenylepek, sójaPrůměrné výživové hodnoty na 100 g:Energie: 1453 kJ/346 kcalTuky: 1,4 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 gSacharidy: 76 g z toho cukry: 0,9 gBílkoviny: 9,4 gSůl: 1,5 gSkladováníSkladujte na chladném a suchém místě.