Popis
Pečeme chleba
Hmmm… Jak krásně to voní! Nůž prostupuje křupavou kůrkou a málokdo odolá tomu, aby první krajíc neochutnal ještě teplý. Čerstvě upečený chléb je zkrátka nenahraditelný. A nejlepší je pochopitelně vlastnoručně upečený. K čerstvému chlebu navíc nepotřebujete víc než jen trochu másla a pár špetek soli - a za chvilku jste sytí a spokojení.A nejlepší na tom je, že domácí pečení chleba je vlastně úžasně jednoduché! Z mouky, vody, soli a trošky droždí vznikne nadýchaný bílý chléb, křupavé housky nebo sladcí skořicoví šneci. A se špaldovým chlebem se lněnými semínky nebo výrazným chlebem z tmavého piva můžete být v mžiku konkurencí pro pekaře za rohem.
Ale nechte si na pečení čas a vychutnejte si ho všemi smysly. Určitě se vám to vyplatí. Nejpozději u prvního ochutnání křupavé, teplé a fantasticky voňavé kůrky vašeho vlastnoručně upečeného chleba totiž pochopíte. Tak neváhejte a vyzkoušejte to!
Podtitul: voňavý poklad z trouby
Autor: Anna Walzová
Rok vydání: 2019
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN: 978-80-7541-175-4
Počet stran: 64
Rozměry: 203,0 x 172,0 x 7,0
Parametry
Žánr | kuchařky |
Rok vydání | 2019 |
Nakladatelství | Vašut |
Autor | Anna Walzová |
Počet stran | 64 |
Výrobce | Vašut |
Vazba | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Jazyk | české |
Váha | 172 gramů |
ISBN | 978-80-7541-175-4 |