Popis

Rajčata 50 snadných receptů

Rajče je zvláště hodnotný antioxidant, jejž lidské tělo nedokáže vytvořit, a proto jej získává pouze z několika druhů plodin, které je obsahují. Rajčata mají zároveň málo kalorií (17–20 na 100?g) a neztrácí své tělu prospěšné a výživné vlastnosti, včetně vysokého obsahu lykopenu, když jsou v potravinářském průmyslu konzervovány nebo z nich dělány protlaky. Již od 16. století, kdy rajče dorazilo z Ameriky do Evropy, se velmi úspěšně používá ve velkém množství jídel v četných zemích.
Zobrazit více

Parametry

Žánr kuchařky
Rok vydání 2012
Nakladatelství Naše vojsko
Autor Mario Grazia,Mariagrazia Villa
Počet stran 128
Výrobce Naše vojsko
Vazba Pevná bez přebalu matná
Jazyk české
Váha 462 gramů
ISBN 978-80-206-1312-7
Zobrazit více parametrů