Popis

Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem

S novou knihou z edice Apetit na cestách procestujete Evropu křížem krážem. Nabízíme v ní víc než 150 receptů z 29 zemí. Všechny jsme je vyzkoušeli a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Kniha je rozdělena do šesti kapitol podle jednotlivých částí Evropy – najdete v ní recepty ze staré dobré Anglie (roastbeef, fish and chips, typicky anglickou snídani), ale i skotská vejce nebo irský hrnec. Kapitola Pod jižním sluncem nabídnce to nejlepší z Itálie, Španělska a Portugalska, jedna celá kapitola je věnována balkánské nebo skandinávské kuchyni. Do kuchařky jsme zařadili i největší francouzské hity (lotrinský koláč, galetky, hovězí po burgundsku), , ale také recepty na belgické wafle nebo švýcarské fondue. Oblíbené pokrmy maďarské, slovenské a rakouské kuchyně pak najdete v kapitole c. a k. nostalgie.

Kapitoly:

c. a k. nostalgie

Pod jižním sluncem

Prostě Balkán

V ráji sýrařů a labužníků

Za kanálem La Manche

Od moře k moři

Podtitul: aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem
Edice: Apetit na cestách
Rok vydání: 2017
Vazba: Pevná bez přebalu matná
ISBN: 978-80-87575-81-9
Počet stran: 168
Rozměry: 245,0 x 215,0 x 18,0
Zobrazit více

Parametry

Žánr kuchařky
Rok vydání 2017
Nakladatelství Burda International CZ s.r.o.
Autor kolektiv autorů
Počet stran 168
Výrobce Apetit
Vazba Pevná bez přebalu matná
Jazyk české
Váha 800 gramů
ISBN 978-80-87575-81-9
Zobrazit více parametrů