Popis
Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem
S novou knihou z edice Apetit na cestách procestujete Evropu křížem krážem. Nabízíme v ní víc než 150 receptů z 29 zemí. Všechny jsme je vyzkoušeli a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Kniha je rozdělena do šesti kapitol podle jednotlivých částí Evropy – najdete v ní recepty ze staré dobré Anglie (roastbeef, fish and chips, typicky anglickou snídani), ale i skotská vejce nebo irský hrnec. Kapitola Pod jižním sluncem nabídnce to nejlepší z Itálie, Španělska a Portugalska, jedna celá kapitola je věnována balkánské nebo skandinávské kuchyni. Do kuchařky jsme zařadili i největší francouzské hity (lotrinský koláč, galetky, hovězí po burgundsku), , ale také recepty na belgické wafle nebo švýcarské fondue. Oblíbené pokrmy maďarské, slovenské a rakouské kuchyně pak najdete v kapitole c. a k. nostalgie.Kapitoly:
c. a k. nostalgie
Pod jižním sluncem
Prostě Balkán
V ráji sýrařů a labužníků
Za kanálem La Manche
Od moře k moři
Podtitul: aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem
Edice: Apetit na cestách
Rok vydání: 2017
Vazba: Pevná bez přebalu matná
ISBN: 978-80-87575-81-9
Počet stran: 168
Rozměry: 245,0 x 215,0 x 18,0
Parametry
Žánr | kuchařky |
Rok vydání | 2017 |
Nakladatelství | Burda International CZ s.r.o. |
Autor | kolektiv autorů |
Počet stran | 168 |
Výrobce | Apetit |
Vazba | Pevná bez přebalu matná |
Jazyk | české |
Váha | 800 gramů |
ISBN | 978-80-87575-81-9 |