Popis
Ryby a plody moře - Apetit 7
Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře.Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně připravují a hledají nové nápady. Lovte a vařte s chutí!
Parametry
Žánr | kuchařky |
Rok vydání | 2012 |
Nakladatelství | Burda International CZ s.r.o. |
Autor | redakce časopisu Apetit |
Počet stran | 160 |
Výrobce | APETIT |
Vazba | Pevná bez přebalu matná |
Jazyk | české |
Váha | 804 gramů |
ISBN | 978-80-87575-00-0 |