České Ghíčko Ghí přepuštěné Máslo speciál česnek & sůl 220 ml
Ghí s česnekem a solí Chleba hoďte do topinkovače a hotové topinky potřete česnekovým ghíčkem se solí. A to je celé. Delikatesa. Až budete vařit bramboračku, nebo třeba špenátovou polévku, osmahněte zeleninu na ghíčku s česnekem a solí. Při grilovačce mějte tuhle skleničku taky určitě po ruce. Hotové maso potřete opět touhle dobrotou. Přepuštěné máslo Ghí má vysoký bod kouřivosti a při zahřátí až na cca 240°C se nepřepálí, nevznikají těžce stravitelné látky, udělá se křupavá kůrka a smažené jídlo si můžete vychutnat, aniž by vám po něm bylo těžko. Složení bezvodý máslený tuk min. 99%, sůl 0,5%, česnek 0,5% Výživové údaje na 100 g Energie 3677 kJ / 878 kcal Tuky 99,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 70 g Sacharidy 0 g z toho cukry 0 g Sůl 1 g Skladování Skladujte v temnu při teplotě do 25°C. Případná změna konzistence výrobku není na závadu. Po otevření spotřebujte do 6 měsíců.