Másla
BALENÍ 1 000 ml UPOZORNĚNÍ Ghí může být oproti máslu skladováno nejméně šest měsíců bez chlazení.
Co tomu říká sám dodavatel?Jihočeské máslo značky Madeta je vyrobeno z kvalitních surovin, bez přídavku konzervačních látek a emulgátorů. Tímto máslem namažete čerstvé pečivo,...
Ghí je přepuštěné máslo, které lze využít ve studené i teplé kuchyni.
Ghee, to je čistý máselný tuk vhodný k jakékoliv tepelné úpravě. Čerstvé kvalitní máslo pomalu a douho přepouštíme, takže získáme dlouhou trvanlivost a neztratíme ani trochu...
Popis produktu Bez zbytečné skromnosti – pravděpodobně nejlepší máslo široko daleko. Je vyrobené z kvalitních surovin a neobsahuje jakékoli konzervační látky ani emulgátory....
"Čím to je, že je to tak křehké, voňavé, jemné, křupavé?" No, dělal/a jsme to na ghíčku! A jako bonus je dobré trávení. Po jídle vám není těžko, vyživujete nervový systém a...
Popis produktu Chlazené máslo Skladujte při teplotě od 2°C do 8°C Výrobce: Mlékárna Čejetičky,spol Složení Složení: máslo, obsah tuku 82% Alergeny: 7 (Laktóza) Výživové...
Obsahuje 82% tuku. Smetana . Na 100 g Energetická hodnota 3061kJ / 731 kcal Tuky 82 g z toho nasycené mastné kyseliny 54 g Sacharidy 0,8 g z toho cukry 0,8 g...
Ghí Wolfberry 400 g Ghí je čistý máselný tuk s chutí a vůní másla, ale s jinými vlastnostmi. Je ideální ke smažení, nepřepaluje se. Vydrží až rok, nemusí se chladit. Má...
POPIS Máselný tuk, kterému se dnes říká podle indické kuchyně ghí, není žádnou novinkou ani v českých luzích a hájích. Naše babičky, nebo slavná kuchařka Magdalena Dobromila...
Ghí je čistý máselný tuk vyrobený podle starodávné ajurvédské receptury. Odpařením vody a oddělením mléčné bílkoviny získáváme čistý tuk obsahující celou řadu vitamínů,...
co je to máslo ghí ? Ghí je vlastně doslovný překlad výrazu „přepuštěné máslo“, převzatý ze sanskrtu. Pochází ze staré indické alternativní medicíny Ajurvédy, která Ghí...
POPIS Máselný tuk, kterému se dnes říká podle indické kuchyně ghí, není žádnou novinkou ani v českých luzích a hájích. Naše babičky, nebo slavná kuchařka Magdalena Dobromila...
To nejkvalitnější Ghí z BIO másla! Ghí je čistý máselný tuk nejvyšší kvality získaný přepuštěním čerstvého másla. Pochází z BIO másla, to znamená z mléka krav, které se pasou...
Bio ghíčko v litrovém kyblíku pro nenasyty! Kdo chce ve svém provozu vařit zdravě ( třeba v pekárně, čokoládovně, zdravé jídelně, palačinkárně, restauraci) nechť nás...
GRIZLY Ghí přepuštěné máslo, 500 ml Toto ghíčko je vyráběné z českého másla. Je důkladně přepouštěné na výživově bohatý tuk, který má vysoký kouřový bod a dlouhou dobu...
Lisováním rozdrcených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo. Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě. Navíc neobsahuje žádný...
Ghí je plnohodnotná alternativa tuků. Vzniká dlouhým a pomalým vařením, při kterém se odpaří veškerá voda a odstraní se mléčná bílkovina. Výsledkem je čistý máselný tuk, který...
Pokud doma nejčastěji nosíte kuchařskou zástěru, ghí by ve vaší spíži nemělo chybět. Jde o přepuštěné máslo zbavené vody a mléčné bílkoviny, jako dělané pro pečení a rychlou...
Přepuštěné máslo je v Indii známé jako ghí, ale mohlo by se mu říkat i přečištěné máslo. Klasické máslo se totiž postupně rozehřívá a přepouští ve vodní lázni, dokud se z něj...