Popis
České Ghíčko Ghí přepuštěné Máslo speciál chilli 220 ml
Základ na guláš. Kupu cibule opékáme na chilli ghíčku. Potom maso, sůl, koření, trochu vody a dusíme klidně dvě hodiny. Za tu dobu se chilli v ghíčku uvolní do jídla a má to pořádné grády! A takhle si můžete obohatit každé jídlo, které chcete.Složeni: bezvodý máslený tuk min. 99%, chilli do 1%
Informace pro alergiky: výrobek obsahuje alergen laktózu
Skladování: skladovat při teplotě do 25°C, po otevření spotřebujte do třech měsíců
Nutriční hodnoty
100 g
Energetická hodnota
3677 kJ
Tuky
99,4 %
Nas. mastné kyseliny
70 g
Sacharidy
< 0,01 g
Cukry
< 0,01 g
Bílkoviny
0,0 g
Sůl
< 0,01 g
Vláknina
Parametry
Výrobce | České Ghíčko |